SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Kasım 2024 #11 wiesmir dedi: Ama 1 sene önce oldu ilk olay. Genişletmek için tıkla... Olayın üstünden temiz bir sene geçmeli diye biliyorum sen geçen sene olan olayın üstüne okuldan kaçmışsın birde.
wiesmir dedi: Ama 1 sene önce oldu ilk olay. Genişletmek için tıkla... Olayın üstünden temiz bir sene geçmeli diye biliyorum sen geçen sene olan olayın üstüne okuldan kaçmışsın birde.
W wiesmir Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #12 SOLES dedi: Olayın üstünden temiz bir sene geçmeli diye biliyorum sen geçen sene olan olayın üstüne okuldan kaçmışsın birde. Genişletmek için tıkla... temiz bi sene geçti zaten 10.sınıfta aldım 11 deyim şuan daha yeni yakalandım kaçarken
SOLES dedi: Olayın üstünden temiz bir sene geçmeli diye biliyorum sen geçen sene olan olayın üstüne okuldan kaçmışsın birde. Genişletmek için tıkla... temiz bi sene geçti zaten 10.sınıfta aldım 11 deyim şuan daha yeni yakalandım kaçarken
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Kasım 2024 #13 wiesmir dedi: temiz bi sene geçti zaten 10.sınıfta aldım 11 deyim şuan daha yeni yakalandım kaçarken Genişletmek için tıkla... 12 de yakalansan birşey olmazdı şuan ceza puanın sıfırlandı mı bilmiyorum müdür yardımcısından disiplin sicil kaydı fotokopisi iste ordan bi bak ceza puanı 100 ise birşey olmaz rahat ol.
wiesmir dedi: temiz bi sene geçti zaten 10.sınıfta aldım 11 deyim şuan daha yeni yakalandım kaçarken Genişletmek için tıkla... 12 de yakalansan birşey olmazdı şuan ceza puanın sıfırlandı mı bilmiyorum müdür yardımcısından disiplin sicil kaydı fotokopisi iste ordan bi bak ceza puanı 100 ise birşey olmaz rahat ol.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 9 Kasım 2024 #14 @wiesmir, mezuniyetinize kadar rahat durursanız o ceza silinir, sorun yok.