Lisede ebeveyn dilekçesi ile sakal bırakmak mümkün müdür?

Bakımla alakası yok aslında saygısızlık olduğunu düşünenler de olabiliyor.

Saygısızlık? Öğretmenlerde bırakabiliyor, ha şimdi diyenler olacaktır: İleride iş hayatına atılacaksınız diye. İleride iş hayatına atılacağız ama bu bizim hayatımızı yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor.

Bence aşırı olmamak şartıyla izin verilmeli.

Yarın bir gün sana sorarlar nasıl sakal bırakıyorsun diye. Sen de dersin ki ailem dilekçe verdi, ooo o zaman biz de bizimkilere söyleyelim gelsin dilekçe versinler. Yaşanacak senaryo tamamen budur.

İşte buna bayağı güldüm. :D
Son derece doğru bir tespit.
Konu hakkında konuşmak gerekirse böyle bir şey mümkün değildir fakat bence sakal bırakmak serbest olmalı. Okul dışında bir hayatımız var yani.

Hacı hocalar gibi sakal bırakmaktan bahsetmiyorum.

Bizim okulda da güya "sakal bıyık bırakmak yasak" fakat herkes bırakıyor öğretmenler bir şey demiyor müdür falanda. Bence sana da bir şey demezler düzgün bırakırsan. Yani bakımlı olursa.
1727899739051.png

Bizim okulun yüzdeliği baya yüksek olduğu için de olabilir bu arada senin okulun ne der bilemem.

Saygısızlık? Öğretmenlerde bırakabiliyor, ha şimdi diyenler olacaktır: İleride iş hayatına atılacaksınız diye. İleride iş hayatına atılacağız ama bu bizim hayatımızı yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor.

Ben de duim okuyorum orada da bir hiyerarşi mevcut ve askerlik gibi bir ortam burada da sakala da izin yok kısaca bir düzen bir saygı ortamı olması gerekiyor okul olduğu için bir kural vs olması normal bence.

Ben de duim okuyorum orada da bir hiyerarşi mevcut ve askerlik gibi bir ortam burada da sakala da izin yok kısaca bir düzen bir saygı ortamı olması gerekiyor okul olduğu için bir kural vs olması normal bence.

Askerlik gibi bir ortam mı? Yahu biz çocuğuz adı üstünde çocuk? 1716 Yılındamı yaşıyoruz?
Yani siz her okula giden çocuğun okulu hiyerarşi düzeni olan kışla gibi mi düşünmesini istiyorsunuz? Hayatımız boyunca sizin gibilerin koyduğu kuralların dışına çıkmamızı istemiyorsunuz. Bizim de hayatımız var.

Kurallar elbetteki olmalı, ama aşırıya kaçmamak şartıyla.

Askerlik gibi bir ortam mı? Yahu biz çocuğuz adı üstünde çocuk? 1716 yılındamı yaşıyoruz?
Yani siz her okula giden çocuğun okulu hiyerarşi düzeni olan kışla gibi mi düşünmesini istiyorsunuz? Hayatımız boyunca sizin gibilerin koyduğu kuralların dışına çıkmamızı istemiyorsunuz. Bizim de hayatımız var.

Kurallar elbetteki olmalı, ama aşırıya kaçmamak şartıyla.

Benim söylediğim üniversite ve ayrıca denizcilikte hiyerarşi çok önemlidir araştırabilirsiniz.
İnsanlara da direkt böyle bana yaptığınız gibi tanı koymamalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı