Ahmetbilgge
Hectopat

Daha fazla  

- Meslek
 - Maden mühendisi

Öncelikle herkese merhaba, size çarşamba günü başımdan geçen bir olayı dile getireceğim. Öncelikle okuduğum lise bölgeye göre güzel bir lise OBP olarak zamanında 95 ile alan bir okulda halende o civarda alıyor. Şu an 12.sınıfım YKS'ye hazırlanıyorum öncelikle her zaman kavgayı sevmemişimdir ve sevmem de. Çarşamba günü 11.sınıflardan 2-3 tane kendini böyle ağababa sana tipler var okulda 11.sınıflar ama her olayda adam çağırırlar kendileri değil çağırdıkları adamları üstünüze sürerler öyle bir tipler. O gün baktık arkaşlarımla bahçede gezerken bildiğiniz hepsi tip tip bakıyorlar bize ve sonra yanımıza geldiler. Ne bakıyorsun dediler. Arkadaşıma ben de olayı ayırdım direk zaten ondan sonra çıkışta görüşcez falan dediler. Çıkış oldu 3-4 sınıfın erkekleri toplanmış geldiler yanımıza arkadaşım konuşuyor işte falan bende en son arkadaşıma dedim ki MSÜ sınavı var kavga etmeye gerek yok ona gireceğiz daha dedim. Baktım oradan o kendine güvenmeyip adam çağıran çocuk sen niye karışıyon işte bana diklenme bana tip tip bakma falan diyor ama gerçekten size şöyle diyeyim sadece arkadaşıma dedim ki MSÜ sınavı var ona gireceğiz olayı kapat gidelim dediğim çocuk bir anda bana rollenmeye başladı dedi hayırdır sana falan. Ben de dedim ki tamam karışmıyorum konuşun o zaman. Falan baktım arkadaşları aldı bunu bende eve gitmek için 10-15mt yürüdüm derken geldi aramıza 10cm falan var dibime kadar girdi sen ne dikleniyon dedi ben dedim sana diklenmedim bile. Vurucak gibi hareketler yaptı dedim bir vursana bakim bana dedim baktım gel 1vs1 atalım diyor bende dövüşmeyeceğimi dövdün kabul ediyorum dedim fakat dövüşmek için gösterdiği yerde 20-25 kişi var en az hani dövsem bu sefer onlar dalar diye düşündüm alttan aldım ben de mecburen. Sonra eve gittim ama kafam bir türlü ders çalışmak yerine kendi kendine senaryo kuruyor keşke dövseydin de dayak yeseydin en azından içinde bir şey kalmaz gibi senaryolar kurmaya başladım şu 2 gündür adamakıllı ders çalışamıyorum 4 ay kalmış sınava böyle bir olay yüzünden adamakıllı ders çalışamıyorum. Abilerim siz bu yollardan geçmiş olanlar bana tavsiye verin gerçekten pazartesi kavga etmek var kafamda ama hep düzenli bir insan olmayı istemişimdir. Dertsiz tasasız böyle kimseye karişmim kimse de bana karışmasın diye öyle kavga olaylarına girmedim. Bu olaydan bana yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör: