Lisede en yakışıklı olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçici şeylere güvenme bir kazaya bakar güzelliğini kaybetmen. Karakterini geliştir hormonlarına sahip ol kız peşinde koşma, genel olarak bir işe yaramıyorlar.
 
Lise için ilk gün önerisi konusunu da sen açmıştın. Sadece 2 gün geçti ve bunları mı yaşadın? Şunu unutma koçum; 9.Sınıf, 10.sınıf veya 11.sınıf ile çıkar. 9.sınıf erkeklerinin kendisini dersine vermesi lazım. Ha kızların da tabi. Sadece böyle olaylar düşünen kızlar 10.sınıf veya 11'e bakar onu da unutma. Lisenin değişmez kuralıdır.
 
Hava mı atıyorsun anlamadım ki? :penguen:

Fazla güzellik zarardır derler. Başın dertten kurtulmaz derler.

Benim de dedelerim yakışıklıdır. Birisi diğerinden daha yakışıklı. Ama gel gör ki köyün en safı.

Dost acı söyler dedeciğim. Ama gerçekler bu. :uyku:

Yakışıklı olacağına, ders çalış. İleride kimse tipinin hayrına seni işe almayacak.

Kızlardan da uzak dur derim. Hem kendin için, hem onlar için.

Aksi takdirde ders çalışmanıza büyük bir engel olacaktır bu durum. ;)

Ben hem cirkinim hem saf, kimse bana acimiyor mu? :( :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yaşın küçük ve ergenliğin tavanlarını yaşadığın yıllardasın. Sana söyleyeceğim bu lisede sevgili mevgili işleri boş. Zaten çoğu günübirlik ilişkiler oluyor. Harcadığın zamana bile değmez. Derslerine çalış, adam ol, 18 yaşından sonra zaten istemediğin kadar kızlarla muhatap olacaksın. Hem daha olgun bir ilişki yaşarsın hem de hayatının en iyi yıllarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke böyle açılan konular için de ceza verilse! Bu nasıl soru kardeşim, övmemiz mi gerek? Kendi kararlarını kendin veremiyor musun? Kendini yalnız mı hissediyorsun? Lütfen böyle konular açmayın yahu! Yaşın küçük olduğu için bir şey demeyeceğim.
 
Hem sevgili yapıp hemde verimli ders çalışan görmedim ben. Sen bırak bu işleri, olur da (inşallah) üniversite veya işe girersen o zaman arayışa çık derim.
 
Sınıfta herkes inek diyorsun. Okulun puanı da yüksekmiş. Amacın o okula nasıl girdiysen aynı şekilde, hatta daha iyi şekilde, çıkmak olsun. Zamanını bu tür geçici heveslerle harcama derim.

Bir de okulunun puanı kaçtı ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı