Lisede en yakışıklı olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini yakışıklı görmekle karizmayı yerle bir ettin. Yakışıklılık karizmayla tamamlanmamışsa eksiktir yarımdır. Hayatının geri kalanında yakışıklılığınla övünürsen büyük hata yaparsın kendini her alanda geliştirmeye çalış. Giydiklerine, yeme içmene, nezaket kurallarına, toplum içindeki davranışlarına ve en önemlisi doğru kişileri dost edinmeye dikkat etmezsen bir zamanlar sınıfın en yakışıklısıydım diye avunurken bulursun kendini.
 
Herkes tip olarak çok yakışıklı olmak ister. Ama kader denilen kavram tam da bu zaten. Mesela bende çok yakışıklıyım. Oğlum da çok yakışıklı. Dayılarımın bile çok gür saçları var. Benim bile çok gür saçlarım var. Uzun senelerdir vücut çalışıyorum, hayvan gibi kaslarım var. Mankenlik bile teklif ediyorlar yapmıyorum :ROFL: Yakışıklı olmak veya olmamak senin elinde olmayabilir ama adam olmak senin elinde. Otur derslerine bak. Bu işi egoya çevirme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle konuları açanların birçoğu bu tür konulara çok fazla cevap gelmesinden cesaret alıyor. Bunu buraya yazayım da forumun demirbaşları belki okurlar da gerekeni yaparlar.
 
Abi yakışıklılıkla saç bağlantılı olsaydı sayılı yakışıklılardan olurdum ama tip yok yani :)
Hani bir laf var erkek dayıya çeker diye. Dayılarımın benden gür saçı var makarası olur ondan dedim. Yakışıklı olmak veya olmamak önemli değil kardeşim. Hepimizin ortak adı insandır, önemli olan insan olmak. Çok iyi işin olsa, paran gırla olsa kim bakar tipine. Parana bakarlar:ROFL: Yani yakışıklı isen okumana gerek yok, kızlar sana bakarlar zaten. Yakışıklı değilsen okuyacaksın, para kazanacaksın parana bakacaklar. Olay basit.
 
Kanka alemlere akacaksın. Beğendiğin biri ile tanış işte.
Technopat Sosyal'de sadece Mayk'dan görebileceğin bi' yorumdur bu. :D

Dünyanın en zengin yahut en başarılı iş insanlarına baktın mı hiç? Güzellik veya çirkinlik görecelidir ama toplum tarafından kabul edilebilir güzellik veya çirkinlik vardır. Dünyanın en çok parası olan veya tabi caizse; para babalarının tipleri o kadar uçlarda değildir.

Bak bu resimdeki Bill Gates kendisini severim, sayarım, yalnız bu resimdeki yaşı 19, senden bir kaç yaş büyük hali. Sence kim bu adamla sevgili olmak ister? Ortalama sayıların çok altında ama adam Microsoft'u kurduktan sonra benim bile... "Öhöm öhöm ne diyorduk?"
gates2.jpg


Yani boş ver bu kız ayaklarını bak Sosyal'de adın çıkar toparlayamazsın, bir de o kızların en güzel olanları (Güzellik yakışıklılık görecelidir ) zaten @InJustice'ın dediği gibi onlar zaten üst sınıflardan birileriyle sevgili falan olmak ister.

Şehrin Adana (yanlış hatırlamıyorsam) genel üniversite puan ortalamalarına bakıldığında lise puanlarının Türkiye ortalamasına göre değerlendirmesi pek parlak değil.


@Neşeli Enginar "Seni sevmeyen ölsün dayı" :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sokakta gezen çiftleri görünce aynen böyle bakıyorum. Şöyle konuları görünce 26 yaşında hala sevgilim olmaması geliyor aklıma ahh ahhh...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı