Yönetmeliğe göre serbest fakat yönetim isterse her senenin başında okul aile birliğini toplayarak karar alabiliyor. Oy toplamaya gerek yok, sizle aynı fikirde olan kişilerle müdüre gidin ve görüşünüzü belirtin.Bizim okulun bordo bir formasi var düz tişört. Bu okulun formasını oy toplayıp gömleğe değiştirebiliyor muyuz? Ben gömlek giymek istiyorum okulda gayet güzel duruyor.
Yönetmeliğe göre serbest fakat yönetim isterse her senenin başında okul aile birliğini toplayarak karar alabiliyor. Oy toplamaya gerek yok, sizle aynı fikirde olan kişilerle müdüre gidin ve görüşünüzü belirtin.
Hocam eğer okul kıyafet değişikliği yapmak istiyorsanız, genellikle veli ve öğrenci talepleriyle okul yönetimine başvurulması gerekir, zor iş.
Torpil veya dayanışma şart hocam, aksi takdirde zor.
Oy toplama, imza alma falan devlet kurumlarında geçmez. Ayrıca evet gömlek giyilebilir, bazı okulların forması bildiğiniz takım elbise.Müdür yardımcımızın beni sevdiği pek söylenemez kendisi okul kıyafetini giymediğimden dolayı laf ediyor sürekli bayağı çatışma halindeyiz ama birkaç öğrenciden fikir aldım cidden gömlek gelse giyeriz falan diyorlar bir de okul formasını gömleğe değiştirebiliyor muyuz? Yoksa yeni formadan mi bahsediyoruz ayrıca bu oy toplama isi resmi olarak nasıl yapılabilir?
Bir çok lisede yasak istesenizde değiştiremezsin ama tanıdığın varsa torpille halledersinizBizim okulun bordo bir formasi var düz tişört. Bu okulun formasını oy toplayıp gömleğe değiştirebiliyor muyuz? Ben gömlek giymek istiyorum okulda gayet güzel duruyor.
Oy toplama, imza alma falan devlet kurumlarında geçmez. Ayrıca evet gömlek giyilebilir, bazı okulların forması bildiğiniz takım elbise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.