Lisede harçlık ne kadar olmalı?

891548

Decipat
Makaleler
1
Vallahi para taşımıyorum. Bir yandan acil bir şey olursa şapa oturduk zaten. Ne kadar taşımalıyım? Ben çok parayı cebimde unutuyorum zaten.

Vallahi para taşımıyorum. Bir yandan acil bir şey olursa şapa oturduk zaten. Ne kadar taşımalıyım? Ben çok parayı cebimde unutuyorum zaten.

Yemeği evden yiyorsan nerede yaşadığını bilmiyorum acil bir şey için minibüs vs. 50 TL civarı gün kurtarılabilir.

Yemeğini evden getiren biri için yol hariç 50TL yeterli bence.

Okulumuz 12'den sonra yok nasıl olsa servis kullanıyorum (evim cehennemin dibinde vallahi)
Yemeğimi evden yerim öyle hazır alışkanlığım yoktur.

50 yeter fakat kafam iyice rahat olsun diyorsan 100 TL.

Tamam 50 yeterse sıkıntı yok o zaman
Zaten ben o 50'yi 2 haftaya bölerim.

Okulumuz 12'den sonra yok nasıl olsa servis kullanıyorum (evim cehennemin dibinde vallahi)
Yemeğimi evden yerim öyle hazır alışkanlığım yoktur.

O zaman 50 yeter hocam. Ha işim garanti olsun diyorsan at cebine 100TL öğrenci için aman aman paraya ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Farklı bir şehirde üniversite okuyorum ailemden para almıyorum cebimde para olmadan bile gezdiğim oluyor :D.

O zaman 50 yeter hocam. Ha işim garanti olsun diyorsan at cebine 100TL öğrenci için aman aman paraya ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Farklı bir şehirde üniversite okuyorum ailemden para almıyorum cebimde para olmadan bile gezdiğim oluyor :D.

En iyisi bir de ben unutuyorum hocam annem vallahi bu paraları nereden buluyorsun diyor.
Bir bilse 2 hafta önce vermiş kalmış orada.

Ben yemeği evden götürdüğüm zaman 70 ya da 100 götürmediğim zaman 200 TL götürüyorum ne olur ne olmaz yanımda bulunması için 130 TL ideal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı