Lisede idare telefona el koyabilir mi?

Aslında vermesem bulamazdı aramadı bile sadece anlık bir hareketle oldu telefonu olanlar çıkarsın uğraştırmasın dedi bende bir anda iç cebimden çıkarıp masaya koydum sonra sınıf benim vermemle hepsi çıkardı.
keşke çıkartmasaydınız bu tarz şeylerde öğretmenlerin uğraşması taraftarıyım hem böyle bir sistem uygulayıp hem de peşine düşmüyorlar sonra bizim başımız yanıyor xDD lise 3. sınıfım şu zamana kadar max 20 gün telefon vermişimdir ve hiçbir şekilde dersin akışını etkileyen bir davranışta bulunmadım tamamiyle saçmalıktan ibaret bir uygulama olduğunu tekrarlamak istiyorum

Keşke çıkartmasaydınız bu tarz şeylerde öğretmenlerin uğraşması taraftarıyım hem böyle bir sistem uygulayıp hem de peşine düşmüyorlar sonra bizim başımız yanıyor xDD lise 3. sınıfım şu zamana kadar Max 20 gün telefon vermişimdir ve hiçbir şekilde dersin akışını etkileyen bir davranışta bulunmadım tamamiyle saçmalıktan ibaret bir uygulama olduğunu tekrarlamak istiyorum.

Bana da öyle geliyor ders esnasında kullanılmamalı fakat telefon cebimde duruyor zaten açmadım bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı