Lisede ikametgâh değiştirip açığa geçmek

848415

Picopat
Lisede ikametgâhımı köye alsam sonra açığa geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer taşımalı öğrenci olabilirsen açık liseye geçebiliyorsun diye biliyorum.

O nasıl oluyor taşımalı öğrenci.

İkametinde ki mahallede lise bulunmayınca taşımalı öğrenci olabilirsin. Bunu sebep göstererek muhtardan almış olduğun imzalı bir kağıt ve birkaç evrakla açık liseye geçersin. Fakat oldukça uğraştırıcı ve yorucu bir süreç. Sen gene araştır çok çileli bir dönemdi benim için.

Muhtarlıktan ne için kagıt alıcam ne diye yazıcak

Bide bana ailen istanbuldayken sen niye oradasın diye sorarlar mı

Son düzenleme:
Muhtarlıktan ne için kagıt alıcam ne diye yazıcak

Öyle bir hakları yok, sorarlarsada ailevi meseleler deyip gecistirebilirsiniz.

Muhtarlıktan ne için kagıt alacağım ne diye yazacak.

Bir de bana ailen İstanbul'dayken sen niye oradasın diye sorarlar mı?

Bir de bana ailen İstanbul'dayken sen niye oradasın diye sorarlar mı?

Ben de o dönem bu şekilde streslenmiştim. Fakat hiç sorun olmuyor. Evraklar eksiksiz her şey gerektiği gibi olması yeterli.

Ben de o dönem bu şekilde streslenmiştim. Fakat hiç sorun olmuyor. Evraklar eksiksiz her şey gerektiği gibi olması yeterli.
İl dışına aldırdın dimi ikmetgahını

Bide sınavları nasıl oluyosun sonuçta uzağa cıkmıyo mu okul yerlerin il dışında gozukuyosan

Bide sınavları nasıl oluyosun sonuçta uzağa cıkmıyo mu okul yerlerin il dışında gozukuyosan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…