Eğer taşımalı öğrenci olabilirsen açık liseye geçebiliyorsun diye biliyorum.
O nasıl oluyor taşımalı öğrenci.
İkametinde ki mahallede lise bulunmayınca taşımalı öğrenci olabilirsin. Bunu sebep göstererek muhtardan almış olduğun imzalı bir kağıt ve birkaç evrakla açık liseye geçersin. Fakat oldukça uğraştırıcı ve yorucu bir süreç. Sen gene araştır çok çileli bir dönemdi b
Muhtarlıktan ne için kagıt alıcam ne diye yazıcakİkametinde ki mahallede lise bulunmayınca taşımalı öğrenci olabilirsin. Bunu sebep göstererek muhtardan almış olduğun imzalı bir kağıt ve birkaç evrakla açık liseye geçersin. Fakat oldukça uğraştırıcı ve yorucu bir süreç. Sen gene araştır çok çileli bir dönemdi benim için.
Bide bana ailen istanbuldayken sen niye oradasın diye sorarlar mıİkametinde ki mahallede lise bulunmayınca taşımalı öğrenci olabilirsin. Bunu sebep göstererek muhtardan almış olduğun imzalı bir kağıt ve birkaç evrakla açık liseye geçersin. Fakat oldukça uğraştırıcı ve yorucu bir süreç. Sen gene araştır çok çileli bir dönemdi benim için.
Bide bana ailen istanbuldayken sen niye oradasın diye sorarlar mıİkametinde ki mahallede lise bulunmayınca taşımalı öğrenci olabilirsin. Bunu sebep göstererek muhtardan almış olduğun imzalı bir kağıt ve birkaç evrakla açık liseye geçersin. Fakat oldukça uğraştırıcı ve yorucu bir süreç. Sen gene araştır çok çileli bir dönemdi benim için.
Öyle bir hakları yok, sorarlarsada ailevi meseleler deyip gecistirebilirsiniz.Muhtarlıktan ne için kagıt alıcam ne diye yazıcak
Bide bana ailen istanbuldayken sen niye oradasın diye sorarlar mı
Bide bana ailen istanbuldayken sen niye oradasın diye sorarlar mı
Siz açık lisede misinizÖyle bir hakları yok, sorarlarsada ailevi meseleler deyip gecistirebilirsiniz.
Hayır.Siz açık lisede misiniz
Muhtarlıktan ne için kagıt alacağım ne diye yazacak.
Bir de bana ailen İstanbul'dayken sen niye oradasın diye sorarlar mı?
Bir de bana ailen İstanbul'dayken sen niye oradasın diye sorarlar mı?
İl dışına aldırdın dimi ikmetgahınıBen de o dönem bu şekilde streslenmiştim. Fakat hiç sorun olmuyor. Evraklar eksiksiz her şey gerektiği gibi olması yeterli.
Bide sınavları nasıl oluyosun sonuçta uzağa cıkmıyo mu okul yerlerin il dışında gozukuyosanBen de o dönem bu şekilde streslenmiştim. Fakat hiç sorun olmuyor. Evraklar eksiksiz her şey gerektiği gibi olması yeterli.
Bide sınavları nasıl oluyosun sonuçta uzağa cıkmıyo mu okul yerlerin il dışında gozukuyosanBen de o dönem bu şekilde streslenmiştim. Fakat hiç sorun olmuyor. Evraklar eksiksiz her şey gerektiği gibi olması yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.