Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #21 Bizde sayı yazıyordu alfabetik A 1 gibi
S sagohayranı Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #22 TunaSaygılıer dedi: Okulum çok güzel ama 2 konuda stresim var. 1 - sınıfımı nasıl bulacağım, sınıf şubemi biliyorum fakat nerede bilmiyorum. 2 - sabah sıra olurken nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir.
TunaSaygılıer dedi: Okulum çok güzel ama 2 konuda stresim var. 1 - sınıfımı nasıl bulacağım, sınıf şubemi biliyorum fakat nerede bilmiyorum. 2 - sabah sıra olurken nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir.
kyuta Femtopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #23 sagohayranı dedi: Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence bulmuştur sırasını falan. İki sene geçmiş sonuçta.
sagohayranı dedi: Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence bulmuştur sırasını falan. İki sene geçmiş sonuçta.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Ağustos 2024 #24 sagohayranı dedi: Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Buraya yazan herkes sinifta kalmadiysa 11'e gecti. Biraz gec oldu yani.
sagohayranı dedi: Hocam normal sıra olacağız tabii boy sırasına göre siralanirsaniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Buraya yazan herkes sinifta kalmadiysa 11'e gecti. Biraz gec oldu yani.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.369 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #25 Archley dedi: Buraya yazan herkes sinifta kalmadiysa 11'e gecti. Biraz gec oldu yani. Genişletmek için tıkla... Hazırlık okudum ben 10. sınıfım .
Archley dedi: Buraya yazan herkes sinifta kalmadiysa 11'e gecti. Biraz gec oldu yani. Genişletmek için tıkla... Hazırlık okudum ben 10. sınıfım .
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Ağustos 2024 #26 Ahmsef dedi: Hazırlık okudum ben 10. sınıfım . Genişletmek için tıkla... Benim bu sene son okulum. Seneye staj.
Ahmsef dedi: Hazırlık okudum ben 10. sınıfım . Genişletmek için tıkla... Benim bu sene son okulum. Seneye staj.