Lisede ilk günde ne yapılabilir?

bosverismi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, liseye yeni geçtim. Lisem iyi bir Anadolu lisesi. Bizim sınıfta 23 kız, 8 erkek var. İlk gün ve kaynaşma için tavsiye lazım.

Biraz tek tabanca takıl ortamlara bak fazla şımarık çocuklar varsa uzak dur 2. hafta kafa dengi çocuklar varsa samimi ol zaten gırgır şamata dönemi bitirirsin lise hayatında başarılar.

Bence bir şey yapmana gerek yok ben hiç kasmadim şu anda çok sevdiğim 4 tane arkadaşım var doğaçlama sal gitsin.

İlk başta çok samimi olma ama çok asık suratlıda olma. Dengeli dur insanları tart ölç ortama bak arkadaş edinmek için acele etme çokca vaktin olacak zaten ortama alışmaya bak.

Arkadaşlar, liseye yeni geçtim. Lisem iyi bir Anadolu lisesi. Bizim sınıfta 23 kız, 8 erkek var. İlk gün ve kaynaşma için tavsiye lazım.

Rap söyleyebilirsin. Bende işe yaramadı ama belki sende yarar.

Sınıftaki kızlarla iyi davran lise bitince evrim geçiriyorlar.
Bu gercekten dogru. Ortaokuldayken bile simdi kizlari goruyorum bambaska birine donusmusler. Ama Lise 1 de cok is olmuyor genelde 2 den sonra başlıyor. Uni ise tamamen baska olacağını düşünüyorum 2 ekimde baslayacagim hayırlısı bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…