Lisede ilk günde ne yapılabilir?

Arkadaşlar, liseye yeni geçtim. Lisem iyi bir Anadolu lisesi. Bizim sınıfta 23 kız, 8 erkek var. İlk gün ve kaynaşma için tavsiye lazım.

Bence derslerine odaklan ve fazla sosyalleşme lise ortamları berbat oluyor üniversiteye geçince fazlasıyla sosyalleşeceksin zaten.

Herkese güvenme hemen tanısmaya calısma ufaktan ufaktan tanısmaya baslarsan daha iyi olur hemen tanısınca bozuyolar.

Normal davran ben öyle yaptım seven sevdi sevmeyen sevmedi. Asla aşık olma ben ilk günün son dersinde birine vuruldum yapma:). Reddedildim bu arada:(.

Öğretmenlere karşı gelme disiplin acımaz 9'lara.

En kötüsü de 70'in 60'ın iyi notlar olduğunu unutma 90.5 ile geldim 69.5 ile 9'dan çıktım rahat ol ve kızlarla aranı iyi tut beni ispiyonlamışlardı bir kere.

İlk edindiğin arkadaşlara güvenme fos çıkacaklar. İlk 5 ay boyunca sevgili yapma hevestir ve kısa sürer 4 sene aynı sınıfta olacaksınız.

İlk edindiğin arkadaşlara güvenme fos çıkacaklar. İlk 5 ay boyunca sevgili yapma hevestir ve kısa sürer 4 sene aynı sınıfta olacaksınız.

Beni katma hocam 4 kişiye mi ne aşık oldum:). 2'si okuldan gitti, 1'i başka sınıfa gitti şu an bile bazen ağlayıp sızlandığım kişidir, 1'i de arkadaş grubu kurduk beraber konuşuyoruz ama zaten ona açılmamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı