Lisede ilk gününüz nasıl geçti?

Üzgünüz yeni arkadaş bulamadım. Hala eski arkadaşlarımla tenefüste buluşuyoruz.
Ben de senin gibiyim şuan. Dil sınıfındayım mevcut 26'dan 21'e indi ve sadece 3 erkek var haliyle "hadi moruk PES'e gidelim çıkışta" denecek arkadaş bulmam epey zor. Tenefüslerde eski arkadaşlarımla buluşmaktan başka çare yok gibi.

Bugün 10. sınıfa geçtim eski sınıf arkadaşlarımla bayağı konuştuk hiç kimse ders işlemedi ders yapmadık yani alan dersi hocası film açtırdı sağ olasın uyuya kalmışım bende ama çok güzel gündü.

Öğleden önce sıkıcıydı fakat öğleden sonra herkes bi' açıldı, bütün sınıf sanki birbirlerini tanıyorlarmış gibi herkes muhabbet etti. Onun dışında zaten 8.sınıftan arkadaşlarım da vardı okulda, teneffüslerde onlarla konuştuk. Yani iyiydi diyebilirim ayrıca bayağı bir okulu gezdim ve okul aşırı büyük, rehber hocası 1600 kişi olduğunu söyledi. Tuvaletlerde içilmiş sigara atıkları mı dersiniz, hocaların bile yanından geçerken elinde telefon ile geçmelerini mi dersiniz, hiçbir şekilde okul kurallarına (okul forması vs.) uymamak mı dersiniz her şey vardı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…