Lisede İnsanlar Neden Sevgili Olurlar?

Enesxdd

Megapat
Lise 3. sınıf öğrencisiyim. Lise 2'de bir sevgilim olmuştu 7-8 ay gibi bir süre de devam etti sonra yolları ayırdık. Şu an düşünüyorum da insanlar neden lise gibi erken bir dönemde sevgili olmak ister? Sonuçta sevgili olmak demek ileride hayatını birleştireceğin insanı yakından tanımak değil midir? Peki neden lise gibi bir dönem de insanlar ileride bir sonuca varmayacağını bile bile (istisnalar hariç tabi ki) sevgili olurlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazılarının sebebi belli. Bazıları aşık oluyor. Bazıları da arkadaşın dediği gibi, sürü psikolojisi.

Lisede sevgili olmak bana göre zaman ve para israfıdır. Lisede tanışıp bu ilişkiyi büyüten yok mudur deseniz elbette vardır ancak çok düşük bir ihtimal.

Sevgili olaylarına karşıyım bence tamamen boş olan lise zamanlarını gereksiz uğraşlarla doldurmak için kullanılan araçlardan birisi de sevgililik aslında buna sevgili demek yanlış ortada bir sevgi yok.

@Random.Person Konuyu saptırmak gibi olmasın ama lise zamanlarına tamamen boş denemez. Sonuçta o çağdaki insanın fikirlerinin oturduğu yıllar diyebiliriz. Kendini iyi yetiştiren insan için gayet değerli bir zaman bana kalırsa.

Hiç olmadı. Hiç olmasını da istemedim. Hala da istemiyorum. Para ve zaman israfından başka bir şey değil bence. Vaktimi öyle harcayana kadar ders çalışırım veya gezer tozarım dışarıda rahatça. Birisinden hoşlanılabilir hatta aşık dahi olunabilir(hepimiz olmuşuzdur bir kere) fakat uzaktan uzaktan sevmek en mantıklısı bence. Sırf insanlar arasında konuşulabilmek, popülaritesini artırabilmek için bu işlere girişenler var. Lüzumsuz işlere lüzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…