Lisede İnsanlar Neden Sevgili Olurlar?

@Random.Person Konuyu saptırmak gibi olmasın ama lise zamanlarına tamamen boş denemez. Sonuçta o çağdaki insanın fikirlerinin oturduğu yıllar diyebiliriz. Kendini iyi yetiştiren insan için gayet değerli bir zaman bana kalırsa.
Kendini geliştirmeye çalışana lafım yok, benim için gayet boş geçmişti tek yaptığım okuldan kurtulasıya kadar roman okumaktı. Okul ve ortamı anlamında boşluktan bahsediyorum kendi hayatımdan değil.

Peki sizce herkes sadece saydığımız nedenlerden (Popülarite, cool VS.) nedenlerle mi yapıyor? Gerçekten seven yok mudur? İstisna yok mudur?

Yanlış anlamayın direk soru bu :)
Kendini geliştirmeye çalışana lafım yok, benim için gayet boş geçmişti tek yaptığım okuldan kurtulasıya kadar roman okumaktı. Okul ve ortamı anlamında boşluktan bahsediyorum kendi hayatımdan değil.
Yanlış anlama, o zaman senin hatan bu. Gerçekten kendisini geliştirmek ve yetiştirmek isteyen biri için en kıymetli zamanlardan diyebilirim ben.

Peki sizce herkes sadece saydığımız nedenlerden (Popülarite, cool VS.) nedenlerle mi yapıyor? Gerçekten seven yok mudur?

Yanlış anlama, o zaman senin hatan bu. Gerçekten kendisini geliştirmek ve yetiştirmek isteyen biri için en kıymetli zamanlardan diyebilirim ben.

Bence sevmekten çok bir hoşlanma durumu. Gelip geçici. Aşka pek inanmıyorum.

Zaten aşka inanmayan birinin bu tarz bir konuda görüş belirtmesi biraz garip değil mi? :) Yanlış anlamayın merakımdan söylüyorum.

Peki sizce herkes sadece saydığımız nedenlerden (Popülarite, cool VS.) nedenlerle mi yapıyor? Gerçekten seven yok mudur? İstisna yok mudur?
Yenileyeyim soruyu da herkes görsün. Çünkü çevredeki insanların bu konu hakkındaki görüşünü merak ediyorum.
Yani iki kişiyi bu şekilde görünce tepkiniz "Bence yalandır, ya da cool olmak içindir." ya da yukarıdaki görüşlerden biri gibi mi oluyor? Ya da içinizden şu geçiyor mu? "Acaba gerçekten mi seviyorlar?" gibi.
Kesinlikle cümlemde sitemkâr ifade yok gerçekten düşüncelerinizi merak ettiğimden soruyorum.

Benim hatam olan bir şey yok, okul ve ortamından bahsediyorum bunun benimle ne alakası var insanın kafasına beyin mi koyayım cerrah mıyım ben.

Bence aslında bu soruya biraz da sanki o yaştaymışız da lisede okuyormuşuz gibi düşünüp cevap vermek lazım. Aksi hâlde 17 yaşında biriyle 30 yaşında birinin görüşleri ve düşünme biçimi elbette çok farklı olacaktır.
Ayrıca buna çevresel faktörleri de katmak lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı