ahmetKs
Hectopat
Meslek okuyorumAnadolu liselerinde edebiyattan kaldıysan sınıfta kalırsın onun dışında 50 altı olursa sınıfta kalırsın.
Meslek okuyorumAnadolu liselerinde edebiyattan kaldıysan sınıfta kalırsın onun dışında 50 altı olursa sınıfta kalırsın.
Ama onu anlatmıyorsunuz. Dersten kalma diyorsunuz. O olay farklı. Ek olarak bir yılda 3 ders kuralı da var. Verdiğiniz senaryo orada patlıyor. 6 sorumlu ders sorun değil, 6'dan fazlası sorun.
Öerneğin sen 9. sınıfa gidiyorsun ve toplam 2 dersten kaldın herhangi bir ders eğer sen 10. sınıfta 4 dersten kalırsan ortalaman 50 üzeri dahi olsa tekrar yapıyorsun yani 2 senede en fazla 6 veya 6'dan az dersten kalmanız gerekiyor.
Şimdi de kıvırıyorsunuz. İlk mesajınızı düzenlediniz. Ama hala hatalı.Burada toplam en fazla 6 dersten kalması gerektiğini söylüyorum.
Hayır, yönetmelik sabit. Dönemler önemsiz. Tek fark ettiği durumu belirttim.Okuldan okula değişiyor sanırım. Veya hocaların insafına.
Şimdi de kıvırıyorsunuz. İlk mesajınızı düzenlediniz. Ama hala hatalı.
Adam birşey dememiş ki ne ilah hissetmesi.İlk mesajı düzenlemiş olsaydım oradaki ilk kelimeyi düzeltirdim şu forumda kendinizi ilah gibi hissetmekten vazgeçin orada öküze anlatır gibi anlattım evet 2 sene olayı yanlış bunu kabul ediyorum.
Adam bir şey dememiş ki ne ilah hissetmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.