Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #21 sado01 dedi: Benim fikrimden sana ne kardeşim? Bence gerek yok dediğim için mi adam yapmayacak sanki? Ben fikrimi söyledim ne oldu bir anda sana. Genişletmek için tıkla... Konu kaşıma çizik attırmalı mıyım, sizce yakışır mı falan değil. Sorulmadığında yorumunu kendine sakla.
sado01 dedi: Benim fikrimden sana ne kardeşim? Bence gerek yok dediğim için mi adam yapmayacak sanki? Ben fikrimi söyledim ne oldu bir anda sana. Genişletmek için tıkla... Konu kaşıma çizik attırmalı mıyım, sizce yakışır mı falan değil. Sorulmadığında yorumunu kendine sakla.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Eylül 2024 #22 Sorun olmaz. Ergenler baş edebilirler.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #23 zeeQ dedi: Ben saçıma ya da kaşıma çizik attırmak istiyorum arkadaşlar ama okulda yasak mı bilmiyorum, sizce yasak mıdır? Genişletmek için tıkla... kısacası değil hocam çok heves ediyorsanız atın gitsin bende atmıştım bi ara
zeeQ dedi: Ben saçıma ya da kaşıma çizik attırmak istiyorum arkadaşlar ama okulda yasak mı bilmiyorum, sizce yasak mıdır? Genişletmek için tıkla... kısacası değil hocam çok heves ediyorsanız atın gitsin bende atmıştım bi ara
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #24 zeeQ dedi: Ben saçıma ya da kaşıma çizik attırmak istiyorum arkadaşlar ama okulda yasak mı bilmiyorum, sizce yasak mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaşa çizik attıracan zannettim. Bir şey demezler.
zeeQ dedi: Ben saçıma ya da kaşıma çizik attırmak istiyorum arkadaşlar ama okulda yasak mı bilmiyorum, sizce yasak mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaşa çizik attıracan zannettim. Bir şey demezler.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 28 Eylül 2024 #25 Shyquick dedi: Kaşa çizik attıracan zannettim. Bir şey demezler. Genişletmek için tıkla... Kaşa attırıcam zaten hocam.
Shyquick dedi: Kaşa çizik attıracan zannettim. Bir şey demezler. Genişletmek için tıkla... Kaşa attırıcam zaten hocam.
N neovl Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 85 28 Eylül 2024 #26 Alperen Maçka dedi: Konu kaşıma çizik attırmalı mıyım, sizce yakışır mı falan değil. Sorulmadığında yorumunu kendine sakla. Genişletmek için tıkla... Adam sadece fikrini belirtmiş sen ne anlatıyon istediği şekilde fikrini belirtebilir burada seni ilgilendiren bir konu yok soru soran kişiyle onun arasında olan bir olay sen niye karışıyorsunki?
Alperen Maçka dedi: Konu kaşıma çizik attırmalı mıyım, sizce yakışır mı falan değil. Sorulmadığında yorumunu kendine sakla. Genişletmek için tıkla... Adam sadece fikrini belirtmiş sen ne anlatıyon istediği şekilde fikrini belirtebilir burada seni ilgilendiren bir konu yok soru soran kişiyle onun arasında olan bir olay sen niye karışıyorsunki?