Lisede kavgacı tipler için ne yapılabilir?

451696

Hectopat
Merhaba, bu sene 9. sınıfa geçtim. 92 ile kapatan bir Anadolu lisesindeyim, 96 OBP ile girmiştim. Okulun ilk günü düşük bir okul olmadığından kavgacı tipler yoktur diye düşünüyordum. Fakat maalesef burada da bu tip zarganalardan var. Kavgadan her zaman kaçınan ve kavga etmeyi doğru bulan bir insan değilim fakat gerçekten sabrım kalmamaya başladı, 3-4 kişi gezip millete bulaşınca havalı sanan toksikler yüzünden okuldan soğumaya başladım. İstesem çakar sustururum fakat disiplin olaylarından falan korkuyorum. Ya disiplinlik olacağım ya da okul değiştirmek zorunda kalacağım. Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam puanınız güzel bence okul değişikliğine gitmeyin düzeninizi bozmayın eğer size bulaşan olursa da olması gerektiği gibi müdüre şikayette bulunun bu veletleri 1-2 kez uyarınca akıllanırlar.

Hocam puanınız güzel bence okul değişikliğine gitmeyin düzeninizi bozmayın eğer size bulaşan olursa da olması gerektiği gibi müdüre şikayette bulunun bu veletleri 1-2 kez uyarınca akıllanırlar.

Asla akıllanmazlar. Onlara iyi bir dayak lazım.

Ben %0.1 lik kesimdeydim ve benim gittiğim okulda bile böyle dingillere rastlamamanız imkansız maalesef. Genelde böyle eşşekler kendileri gibi zarganaları dövüp kendilerini güçlü zannederler. Spor yapmanı öneririm. Seni biraz bile kalıplı gördüğünde tırsarlar. Hele iyi bir form yakalayabilirsen senden kısaca kaçarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı