Lisede kavgacı tipler için ne yapılabilir?

Bu tiplerle bende lise zamanında karşılaşmıştım yapmanız gereken size bulaştıkları zaman aralarında en iyisi oldukları düşündükleri kişiyi gözünüze kestirerek kavga esnasında sadece ona vurmanız diğerleri hiçbir şey yapmayıp direkt oradan uzaklaşacaktır bu tiplerle başka bir şekilde başa çıkmanın maalesef bir yolu yok dediğim yöntemi denediğiniz de bir daha karşınızdan bile geçmeye yürekleri olmaz.

Temas taciz olmadıkça, kızın yanında bozmadıkça salla gitsin. Unutma alacaklı değilsin. Yapılacak en saçma şey yüz yüze kavgaya karışmak olur, okul değiştirirsin sisteme isler vs. Ben şahsen sorunsuz bir eleman olmama rağmen bana bos yere sınıfa gelip diklenen bir dümbük olmuştu zamanında, Polat Alemdar triplerinde ceketi omzunda gezerdi. Sonra kulübe giderken bir omuz patlattıydı bana, ardından bir şey mi var dedi kavga arıyordu. Hiç ses etmedim kaçtım. Bilmiyordu ki babam okulun dibindeki orduevindeydi. Bunu babama söylemiştim, babamda delidir. Bunu nizamiyeye çekmişti. Sonrasında okula gelmeyi bırakıp babamdan korktuğunu söylemiş okul degiştirmişti.

benim yaptığım gibi yapın onlarla aynı sokaktan mı geçıyorsun yolunu değiştir yani sen kaçın

Öyle bir şeyle karşılaşınca sadece birisine vurmak orayı dağıtmaya yetecek bir hareket olur dostum.
Sanırım hiç o kavgalara karışmamışsın. Birisine vurursan kalan 19 kişiden bir güzel dayağını yer oturursun. Tabii oturma organına da vurmadılarsa.

Sanırım hiç o kavgalara karışmamışsın. Birisine vurursan kalan 19 kişiden bir güzel dayağını yer oturursun. Tabii oturma organına da vurmadılarsa.

Lise zamanlarımda çok karşılaştım böyle olaylarla belki o zamanlar fitnessten kaynaklı vücuttan da olabiir fakat kalabalık bir grupta bir kişiyi devirdin mi gerisi arkasına bile bakmıyor.

Zargana oğlu zargana (beni tasvir ediyor) değilsen ve karşında 50 kişi yoksa karşı tarafta en boylu poslu olan elemana dal, gerisi çil kuzusu gibi dağılıyor (kendim hiç yapmadım ama çok denk geldim) sonra. Bu tiplerden her yerde var haberin olsun, olsa olsa yoğunlukları azalır.

@451696 sana tavsiyem eğer okuduğun okuldaki hocalar dersi iyi anlatıyorsa ve idarenin düzgün bir disiplini varsa yani kadrosunun tamamı nitelikliyse o zarganalara kişilere haddini bildir okul değiştirme. 96 puanlık bir okul sonuçta eğer bura böyleyse diğer okullarda böyledir kaçarak kurtulamazsın.
Ancak okuldaki öğretmenlerin kötüyse ve ders anlatamıyorsa yani okul kadrosu niteliksiz ise açığa geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…