Lisede kınama cezası alır mıyım?

Uzaklaştırma ve okuldan atmaya gitmez. En fazla kınama alırsın.

Yönetim insiyatifine kalmış bir şey. Bizimki pamuktu (nur içinde yatsın). Hoş bizim zamanımızda telefonlar toplanmazdı sadece sigara araması olurdu. Eğer her halükârda ceza almak istemiyorsan adam gibi özür dilemeyi deneyin. Pişman olduğunuzu söyleyin.

Ha şunu da diyeyim. Eğer şiiri yazan arkadaşın ailesi de bu durumun peşine düşerse, ayrı sıkıntılı olabilir sizin için.

Adam sadece alay ederek şiiri okumuş bir şey çıkmaz bence.

Disiplin verseler bile ki sanmam, sene sonunda siliyorlar.

Her emek saygıyı haketmez.

Eğer şiirin içinde halkın hassas değerleri bulunmuyorsa aşırı gereksiz bir tartışma. Bu arkadaşların yaptığı ayrı bir hata da bu duruma gelecek kadar abartılmamalı.

Ben olsam o çocuğu tenhada...

Sınıfın çoğunluğu artık ne yapsa onunla konuşmuyor kendi ayağına sıktı zaten.

Şiirlerin içinde hakaret veya dini veya milli değerlere saygısızlık yoksa çok da bir şey olacağını sanmıyorum.
Yoktu aşk tarzı şiirlerdi

Fen lisesindeyim. Disiplin katı biraz pek acımıyorlar. Hoca siz bunun cezası çok çekeceksiniz gibi cümlelerle korkuttu bizi. Diğer yazdıkların hakkında haklısın bundan sonra çekidüzen vereceğim davranışlarıma.

Emeğe saygı olmadığını biliyorum. Zaten elimde olsa şu an yapmazdım. Çocuk benimle iyi geçinmiyordu beni kıracak şakalar yapıyordu bizde buna karşılık yapmıştık.

Bugün kınama cezası aldım. Cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…