Lisede kınama sene sonu silinir mi?

wiesmir

Centipat
Daha fazla  
Geçen sene kınamam vardı bu sene okuldan kaçarken yakalandım. Disipline gideceğim cezam ne olacak? Geçen seneden kınamam olduğu için atılma uzaklaştırma mı alırım yoksa kınama mı alırım?

Geçen sene kınamam vardı bu sene okuldan kaçarken yakalandım. Disipline gideceğim cezam ne olacak? Geçen seneden kınamam olduğu için atılma uzaklaştırma mı alırım yoksa kınama mı alırım?
Hocaların hepsi senden nefret ediyorsa belki 1-2 gün uzaklaştırma, ama azıcık bile insaflılarsa, kınama verir geçerler, bence kınama alırsın, takma çok.

Bu ülkede 128 milyar dolar olayı bile unutuldu, senin olayınıda unuturlar. Takma kafana.

Okulun ismi ne hocam yardımcı olayım.

Uzaklaştırma alırsınız sanırım. Anladığım kadarıyla hocalar idare etmiyor ve daha önceden cezanız var. Cezalar silinmiyor.

Hocaların hepsi senden nefret ediyorsa belki 1-2 gün uzaklaştırma, ama azıcık bile insaflılarsa, kınama verir geçerler, bence kınama alırsın, takma çok.

Geçen seneden kınama olduğu için disiplin yönetmeliğinde aynı ceza işlenirse bir üst ceza verilir yazıyor ben geçen sene kınama aldığım için bu sene uzaklaştırma mı alacağım yoksa her sene sıfırlanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…