Hocaların hepsi senden nefret ediyorsa belki 1-2 gün uzaklaştırma, ama azıcık bile insaflılarsa, kınama verir geçerler, bence kınama alırsın, takma çok.Geçen sene kınamam vardı bu sene okuldan kaçarken yakalandım. Disipline gideceğim cezam ne olacak? Geçen seneden kınamam olduğu için atılma uzaklaştırma mı alırım yoksa kınama mı alırım?
Geçen sene kınamam vardı bu sene okuldan kaçarken yakalandım. Disipline gideceğim cezam ne olacak? Geçen seneden kınamam olduğu için atılma uzaklaştırma mı alırım yoksa kınama mı alırım?
Hocaların hepsi senden nefret ediyorsa belki 1-2 gün uzaklaştırma, ama azıcık bile insaflılarsa, kınama verir geçerler, bence kınama alırsın, takma çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.