NAres
Decapat
- Makaleler
- 2
Annem eylül ayı başında rahıtsızlanıp hastaneye gitmişti ve annem doktorun yaptığı muayeneden sonra corona testi yaptırdı. Aradan 1 gün geçti ve annemin testi pozitif çıktı. Tabii ben de okula başladıktan 1 gün sonra rahatsızlanıp neredeyse 1 ay okula gidemedim. Annem zaten corona olduğu için bize de bulaştırmıştı ve ailecek karantinaya girmiştik fakat test hiç yaptırmadık. Neyse, şimdi Allah'a şükür iyileştik fakat benim için büyük bir sıkıntı oluştu. O da zaten başlıkta da gördüğünüz gibi devamsızlık problemi. Karantinaya girdiğim için ne elimde corona testi ne de karantina girdiğimle ile alakalı bir şey var.
Cuma günleri İstiklâl Marşı okunmadan önce hocalar bir iki tane duyuru yapıyor, biliyorsunuz. Bizim müdür yardımcısı da cuma günü şunu dedi: "arkadaşlar, devamsızlık sildirme diye bir durum söz konusu değil" dedi ve konuyu kapattı. Babam zaten yaptığım devamsızlıkların farkında.
Ben şimdi devamsızlıklarımı nasıl sildireceğim? Bunun bir imkanı var mı?
Cuma günleri İstiklâl Marşı okunmadan önce hocalar bir iki tane duyuru yapıyor, biliyorsunuz. Bizim müdür yardımcısı da cuma günü şunu dedi: "arkadaşlar, devamsızlık sildirme diye bir durum söz konusu değil" dedi ve konuyu kapattı. Babam zaten yaptığım devamsızlıkların farkında.
Ben şimdi devamsızlıklarımı nasıl sildireceğim? Bunun bir imkanı var mı?