Lisede matematikten 12 almak

Kwox12

Centipat
Daha fazla  
Ortaokulda matematık notlarım hiç 95'ın altına dusmedı hatta 7 8 de hep 100du ama 9'da ilk sınavda 12 aldım ne yapacağım lısede ısler nasıl ısler?

Ortaokulda matematık notlarım hiç 95'ın altına dusmedı hatta 7 8 de hep 100du ama 9'da ilk sınavda 12 aldım ne yapacağım lısede ısler nasıl ısler?

İlk yazılıları son güne bırakmışsındır büyük ihtimal ortaokuldaki gibi olduğunu düşünmüşsündür yazılıların ve derslerin. Yapacak bir şey yok 2. yazılılara kadar günü gününe çalış bende yaşamıştım aynısını böyle halletmiştim. Kısacası günü gününe çalış.

hocam ben her gün matematik yaptım bugün açıklandı sınavdan 38 aldım. Olabiliyor böyle şeyler.

Geçer miyim kalır mıyım merak konusu çalıstım bir de aşırı tilt oldum
öğretmenlerine karşı saygılı ol derslere katılım sağla. Hocalara karşı temiz kalpli ol seni geçirirler. Zaten bu 1. yazılı 2. yazılın var daha yani o yüzden endişelenmene gerek yok ama 2. yazılı da kavraman lazım bütün konuları.

Öğretmenlerine karşı saygılı ol derslere katılım sağla. Hocalara karşı temiz kalpli ol seni geçirirler. Zaten bu 1. yazılı 2. yazılın var daha yani o yüzden endişelenmene gerek yok ama 2. yazılı da kavraman lazım bütün konuları.

Hocam ogretmenler ne bızı tanıyor ne bız onları gelen geçen bıze sallıyor heves kalmıyor

Hocam ogretmenler ne bızı tanıyor ne bız onları gelen geçen bıze sallıyor heves kalmıyor
Size öğrenciler sallıyorsa fazla umursamaya gerek yok. Zaten bütün okulların %90'ı keko olduğu için bunları umursamayın. Siz ortaokul'da nasıl çalışıyorsanız öyle çalışın ama konuların tekrarlarını yap test çöz her gün. Sizi hızlıca tanırlar neyin nesi olduğunuz açığa çıkar kısa sürede.

Ben kopyayla 03 almıştım.
Kopya çekmeseniz - not gelecekmiş herhalde :D

Konuyla alakalı
öğretmenlerine karşı saygılı ol derslere katılım sağla. Hocalara karşı temiz kalpli ol seni geçirirler. Zaten bu 1. yazılı 2. yazılın var daha yani o yüzden endişelenmene gerek yok ama 2. yazılı da kavraman lazım bütün konuları.
Bu hocama katılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı