Lisede matematikten 60 almak nasıldır?

50'nin ustunde olduğu icin iyi bir nottur sozlulerle rahatlikla geçebilirsiniz

İyi almış diyenin kendine saygısı yok. 60 çok kötü.
Siz ya özel liseye falan gidiyorsunuz ya da hala ortaokulsunuz bence. 60 hiçte fena değil.

Siz ya özel liseye falan gidiyorsunuz ya da hala ortaokulsunuz bence. 60 hiç de fena değil.

10. sınıfım, bulunduğum bölgedeki OBP ile alan en iyi liselerden birindeyim. Özel lise falan değil Anadolu lisesi. Derslere normalde hiç çalışmam. Sadece sınav haftası çalışıyorum sınavlardan yüksek almak için. Matematikten de 95 aldım. Çok isterseniz SS atarım e-Okul'dan. 2-3 gün falan çalıştım sadece. Matematik zekası varsa (matematiği herkesin yapamayacağını, matematiksel zekası iyi olanların yapabileceğini düşünüyorum) biraz çalışarak çok 90-100 alabilir okul sınavlarından. Onun dışında çalışıp da 75 üstüne çıkamayan varsa ya komple bıraksın matematiği ya da kendini bir şekilde geliştirsin. 60 çok da kötü ayrıca. Arkadaş büyük ihtimalle 3 soru falan yapmıştır. Hoca gerisini işlemlerden formüllerden falan boş puan vermiştir. Sonuç olarak 60 iyi falan değil.

Tamam hocam en matematik sensin 60 falan çok kötü okey. Seni trigonometrilerde görelim 10.sınıf ilk baştaki konular zaten temel matematik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…