Arkadaşlar yazılı sınavım vardı ve girmedim. Mazeret sınavına kaldım. Sınava adamakıllı hazırlanmadım. Acaba mazeret sınavların belli bir tarihi mi var yoksa hoca istediği zaman beni yapar mı? Ona göre yarınki yazılıya hazırlanacağım.
Okulunuza ve hocanıza göre değişebilir. Okulunuzun sayfasında "şu tarihler arasında şu derslerin mazeret sınavı yapılacaktır" tarzında bir yazı yayınlarlar ya da okulda duvarlara, camlara asarlar.
Okulunuza ve hocanıza göre değişebilir. Okulunuzun sayfasında "şu tarihler arasında şu derslerin mazeret sınavı yapılacaktır" tarzında bir yazı yayınlarlar ya da okulda duvarlara, camlara asarlar.
Hocam soruyu anlamadınız. Raporum var. Beni yarın direk sınava sokarlar mi yoksa belli bir tarihi olup yarın olmaz mıyım? Başka sınavlar da yarın. Yani yarinki yazılıya hazırlanacağım ona göre.