Lisede muhasebe öğrenmek mantıklı mı?

smmm ruhsatı var kamuya geçtim ne ymmm süresinden sayıyorlar ne muhasebeci unvan veriyorlar hem hizmet yok hem ruhsat harçlarını istiyorlar aradım odaları kazanılmış hak kaybedilmez dilerseniz oda kaydını sildirin ruhsatı geri verin yıllar sonra geri verirsiniz diyorlar ama burası Mozambik yarın bir kanun geçer o hakkı da elden alırlar diye kafamda soru işareti var.

Son düzenleme:
Yani anladığım kadarıyla ruhsatınız var ama kullanamıyorsunuz

Staj var normalde stajyer maaşı,5k bende konuştum 8k alacam ve amcam biraz değişik biri ters bişi söyler veya der kazandığımda gözü var fln veya gel çalış der ailem baskı yapar sonra orda yer fln sildirir bu yüzden berber olamam

Hocam ne saçma muhabbet bu benim bildiğim amcanız sizi daha çok teselli eder mesleği sevdirir öyle şey olmaz siz eğer el yeteneğiniz varsa gidin kuaförde çalışın.

Kursa gitmeden müşavir olamazsın sınav klasik açılıştan kapanışa monogram verilecek bir hesabın yanlış olursa kalanı yanlış oluyor bu daha sınav bölümü çevren varsa kalabalık defter bulabilecekseniz girin.

Üzerine yazılım da okurum logo da luca da eta da muhasebe yazılım desteği veririm vs denılırse ancak işe yarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…