Lisede muhasebe öğrenmek mantıklı mı?

Bence hiç uğraşmayıp orayı bıraksa bir berbere girse çalışmaya başlasa az kendini sevdirse ilk 2 ayda sakal tıraşını öğrense 7. veya 8. ayda tıraş yapmayı öğrense kalfa olarak yarı yarıya çalışmaya başlasa daha çok kazanır. Ben sadece bayram arefesinde 2.5-3K bahşiş topluyordum. Tabii müşteri yoğunluğuna göre değişir sabah 7'den sabah 5E kadar çalışmıştım.

smmm ruhsatı var kamuya geçtim ne ymmm süresinden sayıyorlar ne muhasebeci unvan veriyorlar hem hizmet yok hem ruhsat harçlarını istiyorlar aradım odaları kazanılmış hak kaybedilmez dilerseniz oda kaydını sildirin ruhsatı geri verin yıllar sonra geri verirsiniz diyorlar ama burası Mozambik yarın bir kanun geçer o hakkı da elden alırlar diye kafamda soru işareti var.

Son düzenleme:
Bende smmm ruhsatı var kamuya geçtim ne ymmm süresinden sayıyorlar ne muhasebeci unvan veriyorlar hem hizmet yok hem ruhsat harçlarını istiyorlar aradım odaları kazanılmış hak kaybedilmez dilerseniz oda kaydını sildirin ruhsatı geri verin yıllar sonra geri verirsiniz diyorlar ama burası Mozambik yarın bir kanun geçer o hakkı da elden alırlar diye kafamda soru işareti var.
Yani anladığım kadarıyla ruhsatınız var ama kullanamıyorsunuz

Tam gün gidemezsin okulun var ayırca amcanın yanında çırak olmana gerek yok. Ne alaka amcan berber diye berber olamam. Amcanın yanında kesinlikle çalışma ne para kazanırsın, ne iş öğrenirsin tanımadığın birinin yanına gir. Adamla konuşursun okul harçlığımı versen yeter. Amacım meslek öğrenmek burada. Adam sen böyle deyince öğretir sana mesleği ama dediğim gibi amcanın yanına gidersen hem kavga çıkar, hem de temizlik dışı bir şey yapmazsın.
Staj var normalde stajyer maaşı,5k bende konuştum 8k alacam ve amcam biraz değişik biri ters bişi söyler veya der kazandığımda gözü var fln veya gel çalış der ailem baskı yapar sonra orda yer fln sildirir bu yüzden berber olamam

Yani anladığım kadarıyla ruhsatınız var ama kullanamıyorsunuz.

Staj var normalde stajyer maaşı, 5K bende konuştum 8K alacağım ve amcam biraz değişik biri ters bir şey söyler veya der kazandığımda gözü var falan veya gel çalış der ailem baskı yapar sonra orada yer falan sildirir bu yüzden berber olamam.

Hocam ne saçma muhabbet bu benim bildiğim amcanız sizi daha çok teselli eder mesleği sevdirir öyle şey olmaz siz eğer el yeteneğiniz varsa gidin kuaförde çalışın.

Staj var normalde stajyer maaşı, 5K bende konuştum 8K alacağım ve amcam biraz değişik biri ters bir şey söyler veya der kazandığımda gözü var falan veya gel çalış der ailem baskı yapar sonra orada yer falan sildirir bu yüzden berber olamamkursa.

Kursa gitmeden müşavir olamazsın sınav klasik açılıştan kapanışa monogram verilecek bir hesabın yanlış olursa kalanı yanlış oluyor bu daha sınav bölümü çevren varsa kalabalık defter bulabilecekseniz girin.

Staj var normalde stajyer maaşı, 5K bende konuştum 8K alacağım ve amcam biraz değişik biri ters bir şey söyler veya der kazandığımda gözü var falan veya gel çalış der ailem baskı yapar sonra orada yer falan sildirir bu yüzden berber olamam.

Üzerine yazılım da okurum logo da luca da eta da muhasebe yazılım desteği veririm vs denılırse ancak işe yarar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı