Lisede nakil sırası neye göre belirleniyor?

TheKhione

Decapat
Katılım
5 Mart 2022
Mesajlar
629
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci:D
Merhaba, lise nakil sırası ortaokul OBP'si ile belirlenmiyor mu? 11. sınıfım. 90 OBP puanım var. Arkadaşımın 84 küsur bir şey ama sıra olarak benden önde. Bu nasıl oluyor? Okulu aradık bize 10. sınıf puanı da katılıyor dedi. 61 onun, benimki 56. Bazı durumlardan dolayı. Neyse bu nasıl belirleniyor?
 
LGS sınavı ile alan bir kurumsa LGS puanın önemli. Öteki türlüyse OBP diye biliyorum. OBP şu sınıf bu sınıf farketmez girdiğin tüm sınavların tüm notların ortalaması alınır.
 
Merhaba, lise nakil sırası ortaokul OBP'si ile belirlenmiyor mu? 11. sınıfım. 90 OBP puanım var. Arkadaşımın 84 küsur bir şey ama sıra olarak benden önde. Bu nasıl oluyor? Okulu aradık bize 10. sınıf puanı da katılıyor dedi. 61 onun, benimki 56. bazı durumlardan dolayı. Neyse bu nasıl belirleniyor?

Ben lisedeyken 10.sınıf başlamadan Anadolu lisesine nakil yapmak istemiştim ortalamam 83-84 (9.sınıf) gibisindendi oradaki sormuştum nakil olma durumum nedir vs. onlar bana son yapıtğınız ortalamana göre sıralamanız belirlenecek vs. demişti 1 hafta sonra falan açıklandı nakil olmuştum. Sanırım en son okuduğun sınıftaki ortalama belirliyor.
 
LGS sınavı ile alan bir kurumsa LGS puanın önemli. Öteki türlüyse OBP diye biliyorum. OBP şu sınıf bu sınıf fark etmez girdiğin tüm sınavların tüm notların ortalaması alınır.

Öyle mi gerçekten sadece 6,7 ve 8. sınıf ortalamalarıyla belirlenmiyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı