Lisede nasıl arkadaş bulunur?

NurullahYuksl

Femtopat
Daha fazla  
Lisede 2. döneme geçtim ve konuşacak birisi yok. Asosyal biriyim ve sınıftaki kişilerle konuşmak istiyorum ama asosyal lakabını aldım. Az konuştuğum kişiler var onlarda sınıfta kalmış sigara vs. içiyorlar. Her beden dersinde veya teneffüslerde tek kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisede 2. döneme geçtim ve konuşacak birisi yok. Asosyal biriyim ve sınıftaki kişilerle konuşmak istiyorum ama asosyal lakabını aldım. Az konuştuğum kişiler var onlarda sınıfta kalmış sigara vs. içiyorlar. Her beden dersinde veya teneffüslerde tek kalıyorum. Ne yapmalıyım?
Eğer diğerleriyle anlaşamadığını düşünüyorsan bence etraftan arkadaş edinmeyi düşünebilirsin. -tabii nerede oturduğuna bağlı.-

Sınıftakiler bedende ne oynuyorsa sende onu oyna. Futbolsa futbol oyna, voleybolsa voleybol oyna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı