Lisede nasıl arkadaş çevresi edinilir?

Birisi5252

Zeptopat
Daha fazla  
10. Sınıfa gecicem ve hiç arkadaşım yok. Okullar açılacak ve ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl arkadaş yapabilirim? Taktik verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.

Çok kötü durum siz hiç okula gitmeden 10. sınıfa geçtiniz bende yarım dönem 9. sınıf gittim şuan 11. sınıfım bir iki arkadaşım anca var. Okulun ilk günü sınıfta birilerinin yanına git muhabbet aç zaten sonrası gelir. Sevdiği konular neyse onlar hakkında konuşursunuz.

Ben ilk günlerde WhatsApp grubu üzerinden konuşarak okula taşıdım arkadaşlığı şu an sınıfın tümü ile aram iyi tabii 2-3 tane iyi arkadaşı var.

@Birisi5252 Okula gidiyorsun direk muhabbete gir. Herkes seninle eşit kafada olacak dostum. Kendini eğer onlardan önce alıştırırsan, hepsinden daha iyi hissedersin. 1-0 öndesin demektir.

Aynı durumdayız, dostum. 9. sınıfın 2. döneminde pandemi başladı ve 11. sınıfım. Trajikomik bir durum..

@Birisi5252

Sana söyleyebileceğim tek şey *doğal olmak* olabilir. Kendini kasma, hakkında kötü düşünürler diye düşünme. Kafana takma.

Samimiyet hissettiğin birini bulabilirsen onunla konuş zaten arada samimiyet olursa devamı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…