Lisede nasıl arkadaş edinilebilir?

Hocam mesela Discord var mı sor, hangi oyunları oynuyorsun, şu hocayı hiç sevmiyorum gibi gibi. Yani ben ilk arkadaşlarımı sıcak sohbetler ile kazandım, hala da konuşuyorum çoğuyla.

Yarın denerim hocam sonuçları aktarırım.

Keşke aktivitelik bir şeyler olsa okul cok eski hiçbir aktivite yapmıyorlar yapsalar katılırdım illaki ama yine de yardım etiğiniz için sağ ol.

Teş.

Deniyorum ama yanımdaki kişi beni takmıyor sadece beni cevap anahtarı olarak kullanıyor şunu yaptını diyor yaptım diyorum versene cevabını diyor yok diyorum alana kadar darlıyor beni rahatsız olduğumu belli etsemde yapmaya devam ediyor diğer kişilerde grup olmuşlar zaten ben ne kadar sohbete dahil olmaya çalışsamda olamıyorum elimden geleni deniyorum ama illaki 1 gün olur diye ümidiyle gidiyorum okula.

Bende dershanede kimseyi tanımıyordum. Terasta gördüğüm birine "ne olacak bu Fener'in hali?" dedim. Arkadaşının arkadaşı falan derken bayağı çevre edinmiştim.

Güzel taktik aslında yarın deneyeceğim

Son düzenleme:
Yine de kendini cevrene tanitmaya calis. Kendini one cikart.

Biraz riskli bir taktik ama herkesin ortak noktada bulusacagi bir sohbet baslatabilirsin. Biz erkekler illa ki konusacak muhabbetini yapacak bir konu buluyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…