Soru bankası al, konu tekrarı yaptıktan sonra o bankaları çöz. Önden başlayacaksan da konu anlatımlı kitaplar da alabilirsin.Bu sene liseye geçiyorum, şimdiden başlayım dedim. Nasıl çalışmam gerekir?
Hocam bana bir kanal kitap önerisi yapabilir misiniz? Bende şuan eis yayınları var ders anlatım föyleri her dersten var bu yeterli olur mu?Soru bankası al, konu tekrarı yaptıktan sonra o bankaları çöz. Önden başlayacaksan da konu anlatımlı kitaplar da alabilirsin.
Elindeki kitaplar iyi kanal olarakHocam bana bir kanal kitap önerisi yapabilir misiniz? Bende şuan eis yayınları var ders anlatım föyleri her dersten var bu yeterli olur mu?
Sağ olun hocam not aldım.Elindeki kitaplar iyi kanal olarak
Fizik: Özcan Aykırı
Biyoloji : Dr Biyoloji
Kimya: Benim hocam görkem şahin
Matematik: Çok temel düzeydeysen İlyas güneş biraz üstteysen BuDers kanalını öneririm çok iyi anlatıyor. Rehber Matematik de olur hangisi hoşuna giderse.
Coğrafya: Coğrafya'nın kodları.
Geometri: Kenan kara.
Ben LGS'ye bile evde youtube'dan çalıştım ve çok verim aldığımı düşünüyorum. O yüzden şimdi bir tur konuları öğrenirsem okulda da tekrar edince daha iyi oturur diye düşündüm. Sağ olun yine de tavsiyeniz için.Okul başlamadan çalışmaman daha mantıklı aslında çünkü ilk konuların hiçbiri ortaokuldaki konulara benzemiyor. Diğer konular da zaten bir öğretmen olmadan anlaman zor konular. Ben mükemmeliyetçiyim, ders çalışmayı seviyorum, şimdiden sağlama alayım falan diyorsan çalışmaya başlayabilirsin tabii ki fakat bence okul açılınca düzenli bir çalışma sistemi kursan yeterli.
Hocam bana bir kanal kitap önerisi yapabilir misiniz? Bende şu an eis yayınları var ders anlatım föyleri her dersten var bu yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.