Şu anlık soru bankası alma, ileride al çünkü müfredat değiştiği için test kitapları eski müfredat içeriyor 1-2 aya yeni müfredatın test kitapları çıkınca almalısın.
Şu anlık soru bankası alma, ileride al çünkü müfredat değiştiği için test kitapları eski müfredat içeriyor 1-2 aya yeni müfredatın test kitapları çıkınca almalısın.
Yanlış bilgi, 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü hakkınız var. Yatalak olma, sakatlık v.s gibi ciddi durumlarda süre 60 güne kadar uzayabiliyor. İyi seneler dilerim.
Yanlış bilgi, 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü hakkınız var. Yatalak olma, sakatlık vs gibi ciddi durumlarda süre 60 güne kadar uzayabiliyor. İyi seneler dilerim.
Yanlış bilgi, 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü hakkınız var. Yatalak olma, sakatlık vs gibi ciddi durumlarda süre 60 güne kadar uzayabiliyor. İyi seneler dilerim.
Hocam ciddi özür dilerim biliyordum siz deyince fark ettim biliyorum az "salağa yatma" gibi oluyor ama bir şeyle ilgileniyordum o sıra. Özür dilerim tekrardan. Diyeceklerimin çoğunu tam tersi demişim.