Lisede nasıl çalışılmalı?

Hocalarım pekiya soru bankası öneriniz var mıdır varsa hangi soru bankasını önerirsiniz?

Şu anlık soru bankası alma, ileride al çünkü müfredat değiştiği için test kitapları eski müfredat içeriyor 1-2 aya yeni müfredatın test kitapları çıkınca almalısın.

Şu anlık soru bankası alma, ileride al çünkü müfredat değiştiği için test kitapları eski müfredat içeriyor 1-2 aya yeni müfredatın test kitapları çıkınca almalısın.

Hocam matematiğim kötü olduğu için almak istiyorum da 2 ay sonra zaten sınavlar başlıyor şimdilik aldığım notlar ile normal kitaptan mı çözeyim hocam.

Hocam matematiğim kötü olduğu için almak istiyorum da 2 ay sonra zaten sınavlar başlıyor şimdilik aldığım notlar ile normal kitaptan mı çözeyim hocam.

Normal kitap yeterli olabilir ama ciddi manada matematiğin kötüyse idare etmelik orta kalınlıkta bir matematik kitabı alman iyi olur.

Ortaokuldan daha çok çalışmalısın. Hoca bir şey demese bile anlattığı şeyin notunu tutmalisin.
Yanlış bilgi, 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü hakkınız var. Yatalak olma, sakatlık v.s gibi ciddi durumlarda süre 60 güne kadar uzayabiliyor. İyi seneler dilerim.

Yanlış bilgi, 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü hakkınız var. Yatalak olma, sakatlık vs gibi ciddi durumlarda süre 60 güne kadar uzayabiliyor. İyi seneler dilerim.

Özür dilerim. Siz deyince fark ettim o sırada neler düşünüyordum acaba 😅

Emin misiniz? İlk defa sizden duydum bunu. İnternete yazdığımda öyle bir şey göremedim.

Hocam 😅 ciddi özür dilerim biliyordum siz deyince fark ettim biliyorum az "salağa yatma" gibi oluyor ama bir şeyle ilgileniyordum o sıra. Özür dilerim tekrardan. Diyeceklerimin çoğunu tam tersi demişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı