Lisede ne iş yaparak para kazanılabilir?

Benim arkadaşlarımda çalışıyor köle gibi çalışıp günlük 100 TL alıyorlar. (12 saat)
Hayatını heba ediyor 4 Hafta 20 gün eder yani 2000TL için 1 ayını heba ediyor kesinlikle değmez, samimi olucam biz insanız öğrenciyiz ama bizde insanız senin 1 ayın 2000TL kadar değersiz mi?

Usta Senin Arkadaşında Harbi Enayiymiş Ben burada Herhang, Bir Yere Gitsem 8 Saat e 8500 Aylık
Bana günlük 100 Diyecekler Oğuzhan Uğur gibi 200 veriyim .... git başka adam bul der giderdim bu arada, benim hayatım ve zamanım 100TL den daha önemli hem garson olacam hem 100 alacam hem de müşteri gelecek çoğu iyi ama çürük yumurta gibi 20 kişiden 1 tanesi çıkacak bu yemek soğuk diyecek maaşımdan bide kesilecek yok canım başka :D

Seçenekleri yok 10-15 kafe var sadece. Sahipleride öğrenci bol deyip çalıştırıyor.
İşte Enai lik orada zaten 10-15 kişi gidiyo ülke bu yüzden gelişemiyor diyorlar işte razı olmanız yüzünden o 10-15 kişi 2000 yerine 6000 vereceksin aylık çalışıyorum lafınızı küfürünüzü yiyorum diyip söyleyeceksiniz yoksa girme işe ailen var zaten yoksa da 2000TL ye anca faturaları ödersin bu dönemde. Siyasi olarak söylemiyorum bunu ciddi anlamda 2000TL ye 1 ay yani bu hayatım değersiz demektir bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı