Glank
Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben lise 10. sınıf öğrencisiyim bu sene 11. sınıfa geçeceğim yazdan sonra malum önümüzde üniversite sınavı var başladık şimdiden çalışmaya ancak öyle kafama göre TYT-AYT puan hesaplama sitelerinde gezerken hani istediğim üniversite için kaç puan yapmam kaç net vs. bakınırken OBP veya diploma notu gözüme kazındı bir şey anlamadım okul puanı ile mi alakalı bu?
9. sınıf 1 ve 2. dönem genel ortalamam: 90.
10. sınıf 1 ve 2. dönem genel ortalamam: 95.72
Diğer sınıflarda da böyle bir ortalama yapmaya çalışacağım sanırsam etkisi var sorduklarına göre üniversite puanına.
Bir de bir diğer şeyi söyleyeyim ben okulumda birinci oluyorum geçen sene 1 puanla kaçırdım. Bu sene 10. sınıflardan bana en yakın puanlı arkadaş 90 almış 5 puan fark atmışım. Önümdeki iki sene de yüksek puanlar alıp okul birincisi olmak istiyorum. Okul birinciliği bana ne sağlar üniversitede?
9. sınıf 1 ve 2. dönem genel ortalamam: 90.
10. sınıf 1 ve 2. dönem genel ortalamam: 95.72
Diğer sınıflarda da böyle bir ortalama yapmaya çalışacağım sanırsam etkisi var sorduklarına göre üniversite puanına.
Bir de bir diğer şeyi söyleyeyim ben okulumda birinci oluyorum geçen sene 1 puanla kaçırdım. Bu sene 10. sınıflardan bana en yakın puanlı arkadaş 90 almış 5 puan fark atmışım. Önümdeki iki sene de yüksek puanlar alıp okul birincisi olmak istiyorum. Okul birinciliği bana ne sağlar üniversitede?
Son düzenleyen: Moderatör: