Lisede okula gidilmezse ne olur?

Daha fazla  
Açığa geçemiyorum 1 sene sınıfta kalmam gerekli. 1 sene okula gitmezsem ne olur? Bir arkadaşım 1 dönem gelmedi sonucunda hiçbir şey olmadı. İnternet üzerinden değil de yaşayıp bilen kişinin bilgisi lazım, şimdiden teşekkür ederim.

Emin misiniz hocam başka bir yaptırım olmaz değil mi? Okul yönetimim biraz anlayışlı çok katı da değiller. Bu internetdeki para cezası, hapis cezası gibi saçma mevzular etkiler mi onu merak ediyorum.

Ters kelepçeyle evinize polis ekibi gelir hocam kuzenim yaptı 5 yıl yattı sakın yapmayın. (!) 🙏

Sadece sınıf tekrarına düşersiniz hocam.

Zorunlu eğitimin azaltılacağını söylemişlerdi en son kesin bilgi değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açığa geçemiyorum 1 sene sınıfta kalmam gerekli. 1 sene okula gitmezsem ne olur? Bir arkadaşım 1 dönem gelmedi sonucunda hiçbir şey olmadı. İnternet üzerinden değil de yaşayıp bilen kişinin bilgisi lazım, şimdiden teşekkür ederim.
benim kendi sınıf arkadaşım sene başında biraz geldi sonra gelmeyi bıraktı. Ben 12. sınıfken yaşanmıştı bu olay. Akıbeti nedir bilmiyorum ama süreklş yoklama listesinde adı vardı. Her gün yok yazılıyordu. Yine de sınıfta kalmadı mezun olmuş sayıldı. Herkesde aynısı olur mu bilemiyorum.

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum bilgi aldınız mı bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı