Lisede ortalama kaç olmalı?

fyodoor

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 9. sınıfım ortalamam ilk dönem 83 geldi. 2. Dönem 87 yaptım. Bu yıl ortalaması 85 geldi ama asla tatmin olamıyorum. Çok kötü hissediyorum. Bölüm konusundan bile emin değilim henüz ama sizce dilde gerçekten hiç mi meslek yok? Sayısal seçeceğim gibi gözüküyor ama sayısalım iyi de değil. Ortalamam zaten iyi gelmedi. Ne yapmalıyım? Ya da ortalamayı elimden geldiğince yükseltip sayısal mı seçmeliyim? Teşekkürler.

Merhaba ben 9. sınıfım ortalamam ilk dönem 83 geldi. 2. Dönem 87 yaptım. Bu yıl ortalaması 85 geldi ama asla tatmin olamıyorum. Çok kötü hissediyorum. Bölüm konusundan bile emin değilim henüz ama sizce dilde gerçekten hiç mi meslek yok? Sayısal seçeceğim gibi gözüküyor ama sayısalım iyi de değil. Ortalamam zaten iyi gelmedi. Ne yapmalıyım? Ya da ortalamayı elimden geldiğince yükseltip sayısal mı seçmeliyim? Teşekkürler.
Biz yorumlasak objektif olmaz ki. Çoğu kişi bu ortalamayı göremiyor bile. Bence kendin düşünüp karar vermelisin. Hayallerinin peşinden git.

Kendi yeteneklerin ve becelerine göre bölüm seçmelisin. Ortalaman gayet iyi biraz daha yükseltmeye bak. Her bölümde iş imkanı sıkıntısı olabilir. Önemli olan kendinden emin olman. İlla sayısal olmasına gerek yok eğer kendine inanırsan bunun üstesinden gelirsin.

Merhaba ben 9. sınıfım ortalamam ilk dönem 83 geldi. 2. dönem 87 yaptım. Bu yıl ortalaması 85 geldi ama asla tatmin olamıyorum. Çok kötü hissediyorum. Bölüm konusundan bile emin değilim henüz ama sizce dilde gerçekten hiç mi meslek yok? Sayısal seçeceğim gibi gözüküyor ama sayısalım iyi de değil. Ortalamam zaten iyi gelmedi. Ne yapmalıyım? Ya da ortalamayı elimden geldiğince yükseltip sayısal mı seçmeliyim? Teşekkürler.

Kral şöyle diyeyim ben ortaokulda ortalamamı 97 altına düşürmedim liseye geçtim onun rahatlığıyla bir baktım 86 ya düşmüşüm. 9'un zor olması sebebiyle de düşük geldi. 10'a geçince biraz çalışmaya başladım 91 yaptım 11 de zaten YKS sağ olsun çalıştık biraz bu sene de 95 geldi yani anlayacağın moralin bozulmasın.

87 iyi bir ortalama. Kötü değil. Lise türü ne Anadolu mu?
Karışık biraz, anadolu olarak geçiyor ama aynı zamanda fen lisesi ve sosyal bilimler proje okulu olarakta geçiyor.

Biz yorumlasak objektif olmaz ki. Çoğu kişi bu ortalamayı göremiyor bile. Bence kendin düşünüp karar vermelisin. Hayallerinin peşinden git.
Çok teşekkür ederim.

Kankam çok takma ortalaman kötü değil lisede takdiri geçtim belge alamayan bile çok insan var ayriyetten 9.sınıf yeni bi başlangıç olduğu için zorlanman çok normal 10. Sınıfı 9'dan düşük bitirmeyeceğine inanıyorum ona göre bölüm seçimi yapabilirsin.

Kral şöyle diyeyim ben ortaokulda ortalamamı 97 altına düşürmedim liseye geçtim onun rahatlığıyla bir baktım 86 ya düşmüşüm. 9'un zor olması sebebiyle de düşük geldi. 10'a geçince biraz çalışmaya başladım 91 yaptım 11 de zaten YKS sağ olsun çalıştık biraz bu sene de 95 geldi yani anlayacağın moralin bozulmasın.
Umut oldun gerçekten🥹. Çok teşekkürler.

Çok programlı olabilir mi? Özel de mi okuyorsunuz?
Özel değil, lgs puanımla girdim. Özel okullarda zaten ortalamaya yardım ediyorlar sanırım.

Kankam çok takma ortalaman kötü değil lisede takdiri geçtim belge alamayan bile çok insan var ayriyetten 9.sınıf yeni bi başlangıç olduğu için zorlanman çok normal 10. Sınıfı 9'dan düşük bitirmeyeceğine inanıyorum ona göre bölüm seçimi yapabilirsin.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Haklısınız. 9.sınıfta çok zorlanmıştım ve ortalamam düşük gelmişti. Çabaları arttırarak, son sınıfta ortalamamı 96 yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı