Bunun tolere edilmesi okuldan okula değişiyor. Ama genelde mağara adamı gibi, yataktan çıktığınız saç şekli ile okula gitmediğiniz sürece sorun olmaz. Ayrıca bazı okullarda sakalı kestirtiyorlar.
Anladım teşekkür ederim dostlar. Saçımı zorla falan kestirecek olursa/Şiddet uygulayacak olursa ne aç kalacağına bakarım ne de işten atılacağına direkt dava.
Anladım teşekkür ederim dostlar. Saçımı zorla falan kestirecek olursa/Şiddet uygulayacak olursa ne aç kalacağına bakarım ne de işten atılacağına direkt dava.
Benim okulumda sorun yoktu sakal hariç. Ancak ucu açık maddeler kim ne derse desin o yüzden duruma göre hareket edin derim. Ama dediğim sakal tartışmaya açık değil.
Yok hocam demek istediğim saç için bu kadar ısrar etmezler, ederlerse aileniz konuşur. Dava açarım ihraç ettiririm gibi durumlar olmaz. Kimse saçınız için bu riski almaz.
Yok hocam demek istediğim saç için bu kadar ısrar etmezler, ederlerse aileniz konuşur. Dava açarım ihraç ettiririm gibi durumlar olmaz. Kimse saçınız için bu riski almaz.