Lisede saç uzatma yasağı mevcut mu?

Bunun tolere edilmesi okuldan okula değişiyor. Ama genelde mağara adamı gibi, yataktan çıktığınız saç şekli ile okula gitmediğiniz sürece sorun olmaz. Ayrıca bazı okullarda sakalı kestirtiyorlar.

Anladım teşekkür ederim dostlar. Saçımı zorla falan kestirecek olursa/Şiddet uygulayacak olursa ne aç kalacağına bakarım ne de işten atılacağına direkt dava.

@GoDd1 Benim okuduğum dönemde öyle değildi Zaten belirttim bir madde gelmediyse diye, yukarıdaki kararnamede açık.
Tabii o zamanlar öğrenciler fazla karşı çıkamıyordu bu konulara. Dayak bile yerdik sesimizi çıkaramazdık zaman artık öyle değil.

Anladım teşekkür ederim dostlar. Saçımı zorla falan kestirecek olursa/Şiddet uygulayacak olursa ne aç kalacağına bakarım ne de işten atılacağına direkt dava.
Kardeşim ne davası? Tam olarak şu an adını unuttum öyle bir durum olursa neye başvuracağını ama kesinlikle dava değil.

Benim okulumda sorun yoktu sakal hariç. Ancak ucu açık maddeler kim ne derse desin o yüzden duruma göre hareket edin derim. Ama dediğim sakal tartışmaya açık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…