BiGuArD Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #11 Yumuşak bulduklarını illa kestiriolar ama kimisi sert davranıyor kestirmiyor ve yönetmelikte saç uzatma serbest.
Yumuşak bulduklarını illa kestiriolar ama kimisi sert davranıyor kestirmiyor ve yönetmelikte saç uzatma serbest.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 9 Eylül 2014 #12 Dostum bizim okulda omuzundan 5-7 cm daha aşağıya kadar uzatanlar var. Ben ayşegül diyorum ama yine de uzatıyorlar.
Dostum bizim okulda omuzundan 5-7 cm daha aşağıya kadar uzatanlar var. Ben ayşegül diyorum ama yine de uzatıyorlar.
alpsakaci Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #13 Geçen sene çok uyardılar falan bende kestirmiştim saçlarımı. Birinin bana laf etmesine gıcık oluyorum çünkü. Bu sene şansımı bir kez daha deneyeceğim. Yine izin vermezlerse öğretmen şikayet hattı çözüm olur mu ? Aklımda deli deli sorular.. Silinen üye dedi: Dostum bizim okulda omuzundan 5-7 cm daha aşağıya kadar uzatanlar var. Ben ayşegül diyorum ama yine de uzatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ya kıvırcık saçtan kime zarar gelir ki Uzatmak istiyorum
Geçen sene çok uyardılar falan bende kestirmiştim saçlarımı. Birinin bana laf etmesine gıcık oluyorum çünkü. Bu sene şansımı bir kez daha deneyeceğim. Yine izin vermezlerse öğretmen şikayet hattı çözüm olur mu ? Aklımda deli deli sorular.. Silinen üye dedi: Dostum bizim okulda omuzundan 5-7 cm daha aşağıya kadar uzatanlar var. Ben ayşegül diyorum ama yine de uzatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ya kıvırcık saçtan kime zarar gelir ki Uzatmak istiyorum
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 9 Eylül 2014 #14 Kıvırcıksa iyi duracağını hiç sanmıyorum. Bakımı da zor olacaktır. Bizim okuldakilerin hepsi düz saçlı.
Kıvırcıksa iyi duracağını hiç sanmıyorum. Bakımı da zor olacaktır. Bizim okuldakilerin hepsi düz saçlı.