Lisede sevgili yapmak suç mudur?

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru var. Diyelim ki iki tane genç birbirini sevdi, beraber sevgili oldular. Aynı okuldalar, öpüşme, sarılma gibi hareketler yapmıyorlar. Arada sırada beraber dışarda geziyorlar ve el ele tutuşuyorlar tek tük olsa da. Okul buna karışabilir mi? Karışırsa nereye kadar karışabilir? Karışırsa ne olur? Velilere bilgi gider mi? Aranızda deneyimi olan var mı?

Okul buna karışabilir mi?

Yo'? Kim karışacak okul içinde yanlış bir şey yapmıyorsun sonuçta.

Ha belki velilere bilgi gider hocalar dedikodu yapmayı veya velilere her haltı bildirmeyi seviyorsa.

Soru bi' garip, niye suç olsun ki?

Yo'? Kim karışacak okul içinde yanlış bir şey yapmıyorsun sonuçta.

Ha belki velilere bilgi gider hocalar dedikodu yapmayı veya velilere her haltı bildirmeyi seviyorsa.

Soru bi' garip, niye suç olsun ki?
Vallahi hocam pimpirikleniyorum, boş derslerde arkaya geçip UNO oynuyoruz. Derste arada sırada arkasını dönüyor, ufak ufak konuşuyoruz. Ne bileyim, hiç bu tarz işlerle ilgili deneyimim olmadı. Cahilim biraz kusura bakmayın. Yani tek tük temasımız var mesela yanımda oturuyorsa omzumu omzuna atıp yaklaşıyorum kafasına. İnşallah bir şey olmaz.

Ortaokullarda bile böyle gezenler varken bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Zaten demeye de pek hakları yok. Hoş, fazla doz sevgi gösterisi yapmadıkları sürece hiçbir şey olmaz. Sarılmak ve öpüşmek bile normal şeyler değil mi?

Sıkıntı yok, göze batırmadığın sürece kimse ağzını açmaz.

Dediğin şeyler çok ufak ve güzel şeyler, kimse bir şey demez buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…