Lisede sevgili yapmak suç mudur?

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 29.443
El ele tutuşurken yakalanırsan biraz sıkıntı olur.
Geri durumlarda sıkıntı olmaz tabii bazi kişiler dedikodu çıkarıp bir şeyler yapmaz ise.
Yani çok fazla kişi bilmiyor, herkese söylemedim. Bir zarar gelmesinden korkuyorum, herkese söylememesini sıkıca tembihledim. Ele ele tutuşmayı da hocaların yanında yapmıyoruz tabi ki de. Bu arada velev ki müdür yardımcısı öğrendi, müdür yardımcısı ile de aram çok iyi. Ne olabilir ki? Suç değilmiş, en fazla olacak şey aileye gitmesi herhalde. Onun ailesi de biraz korumacı, haberleri yok. İnşallah problem çıkmaz.

Sıkıntı yok, göze batırmadığın sürece kimse ağzını açmaz.

Dediğin şeyler çok ufak ve güzel şeyler, kimse bir şey demez buna.
Teşekkür ederim dostum. Yardım ettiğin için.
Yaşadığım şehirde bir Anadolu Lisesi'nde okuldan atılma sebebi. Yani kopya çekmek serbest ama yaklanırsan yanarsın hesabı. Çok yanlış hareket, Türkiye'nin sonu hayrolsun yobazlık son bulsun diyelim.
Okuldan nasıl atıyorlar? Belki okulda sevişmişlerdir falan. Biz o kadar abartmıyoruz, daha okulda sarılmadım bile.

Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru var. Diyelim ki iki tane genç birbirini sevdi, beraber sevgili oldular. Aynı okuldalar, öpüşme, sarılma gibi hareketler yapmıyorlar. Arada sırada beraber dışarda geziyorlar ve el ele tutuşuyorlar tek tük olsa da. Okul buna karışabilir mi? Karışırsa nereye kadar karışabilir? Karışırsa ne olur? Velilere bilgi gider mi? Aranızda deneyimi olan var mı?
Degil, mali goturuyor bizim okuldakiler.

Merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru var. Diyelim ki iki tane genç birbirini sevdi, beraber sevgili oldular. Aynı okuldalar, öpüşme, sarılma gibi hareketler yapmıyorlar. Arada sırada beraber dışarıda geziyorlar ve el ele tutuşuyorlar tek tük olsa da. Okul buna karışabilir mi? Karışırsa nereye kadar karışabilir? Karışırsa ne olur? Velilere bilgi gider mi? Aranızda deneyimi olan var mı?

Kellen falan gider dikkatli ol. 😂 ciddi olacak olursam suç değil veliler duyarsa sıkıntı olur mu bilemem orasını.

Okuduğum lise meslek lisesiydi. 1 yıl önce ayrıldığı kız öğretmenle konuşuyor diye öğretmene kafa atmıştı çocuk :) yani kimse bir şey demez sevgili olayına abartılmadığı sürece. Evlenen çok arkadaşım var liseden tanıştığı kişilerle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı