walterpinkman
Hectopat
Eşit Ağırlık.Bölümünüz nedir?
Eşit Ağırlık.Bölümünüz nedir?
Hangi mesleği düşünüyorsunuz hocam ben de dil ve eşit ağırlık konusunda kararsızım da. Şuan dil sınıfındayım baktım dün EBA üzerinden. Ama hukuk istediğim için pazartesi velim ile birlikte okula gidip değiştireceğiz.Eşit Ağırlık.
Ben de şuan tam karar veremedim aklımda bir kaç meslek var ama bilmiyorum yinede.Hangi mesleği düşünüyorsunuz hocam ben de dil ve eşit ağırlık konusunda kararsızım da. Şuan dil sınıfındayım baktım dün EBA üzerinden. Ama hukuk istediğim için pazartesi velim ile birlikte okula gidip değiştireceğiz.
Hukuk psikoloji falan mı hocam. Merak ettim sakıncası yoksa söyler misiniz.Ben de şuan tam karar veremedim aklımda bir kaç meslek var ama bilmiyorum yinede.
Psikolog ve Denizcilik düşünüyorum şu aralar.Hukuk psikoloji falan mı hocam. Merak ettim sakıncası yoksa söyler misiniz.
Unutmazsam yazarım.Hocam aynı durum bende yaşıyorum gittiğiniz zaman geri donus yapip bilgilendirirseniz sevinirim.
Gittik ve sınıfı değiştirdiler, fakat öyle kolay olmadı biraz abartarak söyledik ve değiştirdiler. Aynı zamanda, eğitim yılı başladıktan sonra herhangi bir öğrencinin sınıfını değiştirmeyeceklerini de söylediler.Hocam aynı durum bende yaşıyorum gittiğiniz zaman geri donus yapip bilgilendirirseniz sevinirim.
Unutmazsam yazarım.
Gittik ve sınıfı değiştirdiler, fakat öyle kolay olmadı biraz abartarak söyledik ve değiştirdiler. Aynı zamanda, eğitim yılı başladıktan sonra herhangi bir öğrencinin sınıfını değiştirmeyeceklerini de söylediler.
Hocam bende bugün gittim sorun cıkardılar sadece senın degısmedı diyorlar anlasamadıgım ınsanlar oldugunu soyledım bir mudur yardımcısı okul acılınca bir daha gel dedi fakat zorlamadık pek üstüne gitmedi velim siz nasıl degistiniz tam olarak ben olmazsa okul acılmadan oncekı son hafta babamla gidip ustunde duracagım yer olan sınıfa almıyolar cünkü beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.