Lisede sınıf değiştirme nasıl yapılır?

Aileniz direkt gidip müdüre dilekçe veriyor. O dilekçe milli eğitime gidiyor ve onaylanırsa sınıfınız değişiyor.

Genelde MEB'e gitmeden değişir. Müdür zorluk çıkartırsa MEB'e gider.

Müdür yardımcısı veya müdürün kapısını çalarak ona bu talebinizi iletin, kendisi muhtemelen e-Okul üzerinden hızlıca sınıfınızı değiştirebilir.

Aynı durumu bende yasadım sınıflar acıklanınca 3 4 tartısmalı oldugum kısıyle aynı sınıfa dusmustum okula ilk gittigimde degismediler 2. kez babamla gittim degistiler onemlı olan eger gitmek istediginiz bir sınıf varsa yer olmalı yer yoksa herhangi bir bos sınıfa verıyolar.

Merhaba. Lisede önceki yıldan bildiğim ne kadar sıkıntılı eleman varsa aynı sınıfa düşmüşüm. Sınıf değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

M tuşuna basıp takım değiştirmen gerekiyor.

Müdür yardımcısının yanına git sınıf değiştirmek istiyorum de değiştirsinler.

Eğer geçerli bir sebep yoksa kabul etmezler.

Senin değiştirdiğin okulda duyulursa herkes değiştirmek isteyebilir.

Merhaba. Lisede önceki yıldan bildiğim ne kadar sıkıntılı eleman varsa aynı sınıfa düşmüşüm. Sınıf değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Ne yaptın kral değiştirebildin mi?

Ne yaptın kral değiştirebildin mi?
Knk 1 ayın ardından evet. İlk başta seni oyalıyorlar 'Ya kesin arkadaşları vardır. Ondan istiyordur. Bir aya knk olurlar' diyip geçiştiriyorlar. Çok fazla üstelemen gerek. Rehber hocasına gittim ailemi getirttim en sonunda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…