Lisede sınıf nasıl geçilir?

Devamsızlıktan yana sorunum yok edebiyattan 80 aldım ve proje ödevi vereceğim ayrıyetten hocayla aram da iyi yani edebiyattan her türlü geçeceğim. Tek korktuğum bu kademeli sistem bizi içine alıyor mu?

Devamsızlıktan yana sorunum yok edebiyattan 80 aldım ve proje ödevi vereceğim ayrıyetten hocayla aram da iyi yani edebiyattan her türlü geçeceğim. Tek korktuğum bu kademeli sistem bizi içine alıyor mu?
Şu an 10. sınıfsan içine alıyor evet.

Yani şu an 10.sınıflar için geçerli mi?

Şu an 10. sınıfsan içine alıyor evet.
Yani 3 zayıf mı yapabilirim en fazla

Yani şu an 10.sınıflar için geçerli mi?

Yani 3 zayıf mı yapabilirim en fazla
Mantıken evet. 10. sınıflar için geçerli ve sonraki senede 11'ler için. O şekilde gidecek.
Tabi MEB kafasına göre durmadan değiştiriyor. Gene değiştirmiş olabilirler.

Konudan alakasız ama 2004'lü olarak son virajlarda kurtulmuşuz, adamın ortalaması 100 olsa kalma ihtimali olur mu diye düşünüyor. Bu ne saçma eğitim sistemidir arkadaş ?
Evet ve öğrencilerde neye göre kaldığını tam olarak bilmiyor buraya konu açtıklarına göre.

Hocam öğrenemez miyim şuanki sistem nasıl işliyor diye ?
Sınıfınız, hocalarınız veya müdür yardımcıları ile rehberlik iyi bir kaynak olur. Şahsen ben lisedeyken her zaman bu kişiler birşeyler biliyordu. Özellikle sınıfın kızları.

MEB açıklamalarınıda takip edebilirsiniz. Tabi benim onlarla işim bittiği için bilmiyorum durum ne.

Hocam sizce bu geçerli midir?

İkinci resimde öncelik ortalama olmuş. Ortalaman 50 ise geçersin demiş ve bunun öncesinde kaç dersten kaldın dememiş. Anlamadım herkes farklı kafa.

Dosya Ekleri

• IMG_2284.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2285.png
    152,6 KB · Görüntüleme: 26
Açığa geç hocam, bir de 10. sınıfta kaç ders var ki zaten.. 7-8 dersten nasıl kaldınız onu anlamadım. Okula mı gitmediniz sınavlara mı girmediniz.

İkinci resimde öncelik ortalama olmuş. Ortalaman 50 ise geçersin demiş ve bunun öncesinde kaç dersten kaldın dememiş. Anlamadım herkes farklı kafa.
Benim zamanımda geçerliydi. 7 ders zayıfı olduğu halde geçen bir arkadaşımız bile vardı.
Tabi bilemiyorum hocam, deneyim etmeden veya biri yaşamadan net birşey diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…