Lisede sınıf tekrarı şartları neler?

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç sorum var hepsini tane tane cevaplarsanız mutlu olurum.
1. 9. sınıfta ortalamamız 50 üstü ise kaç dersten kalırsak sınıfı geçemeyiz?
2. Ortalamamız 50 üstü ise ama üçten fazla dersten kalırsak sınıfta kalır mıyız yoksa bunların sorumluluk sınavı olur mu?
3. Sorumluluk sınavı sadece edebiyat dersinde mi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumluluk edebiyat için sadece, 50 ortalama + 4 dersten kalma = sınıf tekrarı ama bırakmazlar genelde. Mesela ben 7 tane dersten kaldım, - en düşüğü 40 - hepsinden geçerim. Sanıldığı kadar zor değil yani.

Bu sorular kaç kere soruldu internette zaten yazıyor.

Hocam internette farklı şeyler yazıyor ya doğru bilgi bulamadım hiç hatta bakın.

Bir de hocalarım şunu merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim. Bir dersten bayağı düşük aldım sözlülerle falan da yükselmiyor ders yani kısacası dersi geçmeye puanım yetmiyor ama hoca beni seviyor ve dersimden geç diyebiliyor mu? Yani illa puan değil de onun dersimden geç demesiylede geçebiliyor muyum?

Sorumluluk edebiyat için sadece, 50 ortalama + 4 dersten kalma = sınıf tekrarı ama bırakmazlar genelde. Mesela ben 7 tane dersten kaldım, - en düşüğü 40 - hepsinden geçerim. Sanıldığı kadar zor değil yani.

Hocam şimdi ortalamam 50 üstü ama 3 dersten de kaldım geçemiyorum hoca puan vermedikçe değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231119_190414_Chrome.jpg
    Screenshot_20231119_190414_Chrome.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı