Küçücük bir göçük kimsenin zararına değil, müdürün atacağını söylemesi doğru bir tepki mi? O kapının tamir edilmesine bile gerek yok, tamir edilmesi gerekiyor ise tabii ki de doğru bir şey.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?
10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?
Velini getirme okula boşuna. Hiçbir şey yapamaz. Ertesi güne unutur zaten. Anneni getiricen şimdi üstünlük taslayacak moralini bozup gönderecek kadını. Hiçbir şey olmamış gibi devam et.
Velini getirme okula boşuna. Hiçbir şey yapamaz. Ertesi güne unutur zaten. Anneni getiricen şimdi üstünlük taslayacak moralini bozup gönderecek kadını. Hiçbir şey olmamış gibi devam et.
Abartın gerçekten sanırsınız okulu yakmış küçük bir göçük alti üstü. Ayrica okullarda bunun katlarca fazlası oluyor da kimsenin umurunda değil. Millettin parasına gelince konu sahibinin ailesinin parasına sayın işte drama yapmışsınız boş yere.