Lisede sınıfın kapısını kırınca ne olur?

10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?

Eki Görüntüle 1736383

Eki Görüntüle 1736382

Hocam az kalsın kapı yerinden çıkıyormuş o ne öyle 😆

Velini getirme okula boşuna. Hiçbir şey yapamaz. Ertesi güne unutur zaten. Anneni getiricen şimdi üstünlük taslayacak moralini bozup gönderecek kadını. Hiçbir şey olmamış gibi devam et.

Sendede ne dirsek varmış arkadaş
:))
Hocam az kalsın kapı yerinden çıkıyormuş o ne öyle 😆
müdür bunu kinaye yapmadan söylüyor :D

Velini getirme okula boşuna. Hiçbir şey yapamaz. Ertesi güne unutur zaten. Anneni getiricen şimdi üstünlük taslayacak moralini bozup gönderecek kadını. Hiçbir şey olmamış gibi devam et.
ellerinde disiplin dilekçem olmasa çağırmazdım, ancak daha büyük bir soruna yol açmaması adına aileme haber verdim

Saçmalık! Milletin parasıyla alınan mala zarar vereceksiniz ve haber vermeyeceksiniz? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz?

Abartın gerçekten sanırsınız okulu yakmış küçük bir göçük alti üstü. Ayrica okullarda bunun katlarca fazlası oluyor da kimsenin umurunda değil. Millettin parasına gelince konu sahibinin ailesinin parasına sayın işte drama yapmışsınız boş yere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı